GE BÄTTRE SERVICE MED RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR
HA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR ATT GE BÄTTRE SERVICE I RESTAURANGEN I jobbet som servis ingår det så mycket mer än att bara ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurang. Att ge b...
HA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR ATT GE BÄTTRE SERVICE I RESTAURANGEN I jobbet som servis ingår det så mycket mer än att bara ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurang. Att ge b...
MÖTESPLATS BORSTAHUSEN OM FORTNOX-INTEGRATIONEN Jonas Westerberg är ägare och VD för Mötesplats Borstahusen samt delägare och ekonomiansvarig för restaurangverksamheten Kvarteret Erikstorp. ...
VAD SÄGER VACCINDIREKT? Sara Andersson, CFO på VaccinDirekt, hade gjort grundlig research innan hon stötte på våra system ute hos en av våra restaurangkunder. När hon såg den vita handtermi...
ÖKA LÖNSAMHETEN GENOM MERFÖRSÄLJNING I RESTAURANGEN Vill du få högre snittnota per gäst i din restaurang? Genom att använda digitala beställningar via mobil eller självservicekiosk sparar...
KOPPLA IHOP KASSAN MED PERSONALKOLLEN Följ din försäljning med Personalkollen! Du vet väl om att du enkelt kan koppla ihop kassan med personal- och lönesystemet Personalkollen? På så s...
MARKNADSFÖRINGSTIPS FÖR RESTAURANGENS ONLINEBESTÄLLNINGAR Är ni igång med en onlinebeställningssida till er restaurang? Grattis! Nu behöver ni bara se till att era gäster hittar dit och att...
AUTOMATISERA OCH MINSKA MANUELLT ARBETE I RESTAURANGEN För att driva restaurang behöver du ett kassasystem, ett personal- och lönesystem, och ett bokföringssystem. Det tar tid att administ...
FÖRBÄTTRA KUNDUPPLEVELSEN MED ONLINEBESTÄLLNINGAR Genom att låta gästerna själva beställa online så slipper de vänta och ni sparar tid för personalen. Med TrueORDER onlinebeställningar h...
SWISH-BEDRÄGERIER ÖKAR I både butiker och restauranger ser vi att Swish-bedräger ökar. Bedrägeriet går ut på att kunden visar upp en bekräftelse av en skickad Swish-betalning, men som i sj...
EFFEKTIVISERA ARBETET OCH MINSKA SPRING I RESTAURANGEN Idag finns det många hjälpmedel som optimerar flödet i restaurangen. Servisen kan bära med sig hela kassan i fickan i form av en trådlös...
VILKA REGLER GÄLLER FÖR DRICKS? Dricks är en skattepliktig inkomst som ska tas upp i deklarationen. Hur man hanterar dricksen i restaurangen skiljer sig lite, och det finns en mängd o...
VAD SKA MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN VÄLJER KASSASYSTEM? Kassasystem, eller POS (Point of sale), är navet i er verksamhet. Att välja rätt kassasystem är av största vikt för hur den dagliga drifte...
Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!