TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt i kassan.

Bongsortering

Vid beställning av mat och dryck kan bongarna delas upp till flera bongskrivare, exempelvis till kök och barista.

bilder på knapparna

Hitta artiklarna lättare genom att lägga in bilder på knapparna i kassan.

orderhanteringssystem

Håll koll på framtida beställningar genom ett orderhanteringssystem. Skriv ut rapporter för dagens förbeställda produkter.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa.

Vad vi kan erbjuda till din TruePOS

TRUEPAY

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet!

TRUEAPP

En webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet. 

Puckar

Truecall

 Slipp spring och låt gästerna hämta sin mat själva! Skaffa ett pucksystem där numret på pucken läggs in på bongen via kassan. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

Digitalt bongsystem

CHEF CHANNEL

Håll ordning på alla beställningar och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram en rätt när den är färdig. Vid bordsbeställning med för- och varmrätt sorteras rätterna automatiskt och kan prickas av i köket efterhand.

Upphämtningsstation

Customer Channel

Snabba upp serveringsprocessen genom ett digitalt upphämtningssystem! Via en Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från köket. Kan även kombineras med TruePOS Kiosk och TrueAPP.

Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från kassan direkt i butiken. Används främst för att skriva ut hyllkantsetiketter och prismärka varor som saknad skreckkod.

  • Rapportapp som visar försäljning
  • Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder
  • Digitala kvitton
  • Integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Automatiska dagsrapporter till bokföring
  • Webserver för central programmering
TruePOS Kassasystem
TruePOS Kundisplay swish

KUNDSKÄRM

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Helsingborgs äldsta konditori och bageri Fahlmans startade redan 1914. De säljer mest fika, bakverk och tårtor men har även en kallskänk med frukost och lunch. De har två kassor med TruePOS kassasystem med ett bongsystem till kallskänken och en Chef Channel med kaffebeställningar till baristan. De använder dessutom en TruePAY allt-i-ett-terminal för beställningar och betalningar direkt vid bordet på sommaren när uteserveringen är full.

KUNDEXEMPEL

Det nytänkande bageriet Leve i Malmö bakar på dagen istället för natten. De har alltid nybakade bröd kl 11 när de öppnar och kl 16 för de som vill köpa med sig på vägen hem. En vanlig fredag säljer de 600–800 munkar som gärna förbokas. Detta leder till att en i personalen svarar i telefon hela torsdagarna, men det ska det bli ändring på! De ska nämligen börja med appbeställningar via TrueAPP, som kommer spara dem mycket tid!