fbpx
TruePOS by Kassacentralen

TRUEPOS KASSASYSTEM FÖR CAFÉ

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som har alla smarta funktioner ni behöver för att driva café, bageri och konditori. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Nyfiken på hur TruePOS kan hjälpa er att jobba smartare?

TruePOS Café

Skräddarsydda funktioner

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

orderhanteringssystem

Håll koll på framtida beställningar genom ett orderhanteringssystem. Skriv ut rapporter för dagens förbeställda produkter.

Bongsortering

Dela upp bongarna till olika bongskrivare för kök och barista.

bilder på knapparna

Hitta artiklarna lättare genom att lägga in bilder på knapparna i kassan.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa för att effektivisera flödet.

Fördelar med TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ försäljningen via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn
  • Skräddarsydda funktioner och tillbehör för café, bageri och konditori
  • Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och personalliggare
  • Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samlingsfakturering
  • Spara kvittopapper med digital papperskorg

En helhetslösning för café

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i caféet. Vi hjälper er att skräddarsy era flöden för att kunna ge kunderna service i världsklass. Och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem för café
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

Support & garanti

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

”Vi använder TruePOS kassasystem på alla våra enheter. En stabil och bra produkt som vi har växt med i dessa år. Vi är jättenöjda med TruePOS!”

Det är smidigt att ringa och om det uppstår problem löser det sig alltid.

”Integrationen till bokföringen sparar mycket jobb och utskrifter och underlättar för översikten. Det blir också en trygghet att ha allt sparat digitalt

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEAPP

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

Chef Channel Digitalt bongsystem

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar till kök och barista och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Använd ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Puckarna laddas på hög.

SKRÄDDARSY FLÖDET i ERT CAFé

Du som driver café vet att flödet är viktigt. Kön behöver flyta på smidigt och gästerna ska få sitt kaffe så snabbt som möjligt. Med våra lösningar kan baristan få en tydlig överblick över vilken dryck som ska ut via vår digitala bongskärm Chef Channel.

Digitalt bongsystem
TruePOS kassasystem café

SLIPP MANUELLT ARBETE

Med våra integrationer till bokföringsprogram och personal- och lönesystem blir det enklare att jobba. Ha allt på ett ställe och automatisera så mycket som möjligt i verksamheten. Genom att minska manuellt arbete sparar ni tid, arbete och pengar!

VARFÖR SKA DU VÄLJA VÅRT KASSASYSTEM FÖR CAFÉER?

Vi erbjuder ett kassasystem som är speciellt utformat för caféer och deras behov. Här är några skäl att välja oss:

  • Anpassat till cafébranschen

Vårt kassasystem är utformat med caféernas behov i åtanke. Kassan har alla funktioner som krävs för att effektivt hantera försäljning, orderhantering, inventering, personalhantering och rapportering.

  • Enkel användning

Vi har fokuserat på att göra vårt kassasystem lätt att använda och ha ett intuitivt gränssnitt. Det gör att dina anställda snabbt kan lära sig och använda systemet utan problem.

  • Flexibilitet och anpassningsbart

Vårt kassasystem kan anpassas efter dina specifika behov och krav. Vi förstår att varje café är unik och vi strävar efter att erbjuda en lösning som passar just din verksamhet.

  • Tillförlitlighet och support

Vi garanterar att vårt kassasystem är pålitligt och stabilt. Dessutom erbjuder vi kontinuerlig support och hjälp för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med vårt system.

  • Integration och skalbarhet

Vårt kassasystem kan enkelt integreras med andra företagssystem och verktyg som du redan använder. Dessutom kan systemet enkelt skalas upp eller ned efter behov, vilket gör det lämpligt för caféer i alla storlekar.

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan du använda kassan offline och ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder du ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har du Swish Handel i kassan får du en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Läs mer om Swish

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Du kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

Fahlmans är Helsingborgs äldsta konditori och bageri och startade redan 1914. Det är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationen och har legat på samma plats sedan 1921. Butikschef Elin Hein har jobbat på Fahlmans sedan 2017 och menar att Fahlmans är en del av Helsingborg.

I caféet har de två kassor med TruePOS kassasystem och vid espressomaskinen sitter en Chef Channel. På den ser baristan alla kaffebeställningar som kommer in och kan enkelt klicka bort dem när de är gjorda. De använder dessutom en TruePAY Allt-i-ett-terminal för beställningar och betalningar direkt vid bordet på sommaren när uteserveringen är full.

Det nytänkande bageriet Leve i Malmö bakar på dagen istället för natten. De har alltid nybakade bröd kl 11 när de öppnar och kl 16 för de som vill köpa med sig på vägen hem. Ägarna Martin Westin och Didrik Persson startade verksamheten i februari 2017 och har sedan 2020 använt TruePOS kassasystem.

En vanlig fredag säljer de 600–800 munkar som gärna förbokas. Detta ledde tidigare till att en i personalen svarade i telefon hela torsdagarna, men det har det blivit ändring på! Numera sker alla bokningar via TrueAPP onlinebeställningar som sparar mycket tid.

FLER branscher

Nyfiken på en annan bransch? Läs mer om TruePOS för fler branscher här!