Kassasystem café, bageri & konditori

TRUEPOS KASSASYSTEM FÖR CAFÉ

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som har alla smarta funktioner ni behöver för att driva café, bageri och konditori. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Nyfiken på hur TruePOS kan hjälpa er att jobba smartare?

TruePOS café

SKRÄDDARSYDDA FUNKTIONER

PRESENTKORT & LUNCHKORT

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller kundklubb.

ORDERHANTERINGSSYSTEM

Håll koll på framtida beställningar genom ett orderhanteringssystem. Skriv ut rapporter för dagens förbeställda produkter.

BILDER PÅ KNAPPARNA

Hitta artiklarna lättare genom att lägga in bilder på knapparna i kassan.

PAKETPRIS PÅ ARTIKLAR

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

BONGSORTERING

Dela upp bongarna till olika bongskrivare för kök och barista.

MULTIPAY

Använd flera kortterminaler till samma kassa för att effektivisera flödet.

EN HELHETSLÖSNING FÖR BUTIK

Med TruePOS får ni ett komplett kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i caféet. Vi hjälper er att skräddarsy era flöden för att kunna ge kunderna service i världsklass. Och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem

SMART KUNDDISPLAY

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

SUPPORT & GARANTI

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Digital kassa med kunddisplay

FÖRDELAR MED TRUEPOS

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:
Följ försäljningen via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn
Skräddarsydda funktioner och tillbehör för café, bageri & konditori
Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och personalliggare
Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samfakturering
Flexibilitet och anpassningsbart
Spara kvittopapper med digital papperskorg

SKRÄDDARSY FLÖDET I ERT CAFÉ

Du som driver café vet att flödet är viktigt. Kön behöver flyta på smidigt och gästerna ska få sitt kaffe så snabbt som möjligt. Med våra lösningar kan baristan få en tydlig överblick över vilken dryck som ska ut via vår digitala bongskärm Chef Channel.

SLIPP MANUELLT ARBETE

Med våra integrationer till bokföringsprogram och personal- och lönesystem blir det enklare att jobba. Ha allt på ett ställe och automatisera så mycket som möjligt i verksamheten. Genom att minska manuellt arbete sparar ni tid, arbete och pengar!

Digitalt bongsystem

Vad säger våra kunder?

”Vi är väldigt glada för att jobba tillsammans med Kassacentralen. De är lyhörda och vi kan vara med och påverka så att det verkligen passar oss. Nu har vi mycket enklare att få överblick och det är sjukt användarvänligt"

"Integrationen till bokföringen sparar mycket jobb och utskrifter och underlättar för översikten. Det blir också en trygghet att ha allt sparat digitalt.”

”En fantastisk produkt och enastående leverans av kundservice. Utan tvivel ett av de mest driftsäkra kassasystemen marknaden har att erbjuda.”

”Ni har en fantastisk service, lyssnar alltid och vill utvecklas! Det känns också som att ni tagit väl hand om era kunder under pandemin och att man verkligen haft er i ryggen.”

”Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!”

”Vi är väldigt nöjda med Kassacentralen. Det är bra med supportnummer, vi får hjälp direkt om det är något vi undrar över.”

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEORDER

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar till kök och barista och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm.

TRUECALL

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Använd ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Puckarna laddas på hög.

ETIKETTSKRIVARE

Skriv ut egna etiketter från TruePOS! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder direkt i butiken.

VÅGAR & SKANNERS

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar och olika typer av skanners.

UTVALDA KUNDCASE

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!