fbpx

Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver för att driva café, bageri och konditori. Vi anpassar systemet för att passa just er. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

TruePOS Kassasystem för café

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt i kassan.

Bongsortering

Vid beställning av mat och dryck kan bongarna delas upp till flera bongskrivare, exempelvis till kassan, kök och barista.

bilder på knapparna

Hitta artiklarna lättare genom att lägga in bilder på knapparna i kassan.

orderhanteringssystem

Håll koll på framtida beställningar genom ett orderhanteringssystem. Skriv ut rapporter för dagens förbeställda produkter.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa.

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. Den hjälper er att spara steg i restaurangen och ger era gäster snabbare service.

TRUEAPP

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök och bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Passar inte Customer Channel för er kan ni istället använda ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

TruePOS Chef Channel

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar till kök och barista och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras automatiskt till rätt skärm.

TruePOS Etikettskrivare

etikettskrivare

Använder ni hyllkantsetiketter för prismärkning? Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS!

En helhetslösning för café

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i caféet, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Café

Fördelar med TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ er försäljning via en Rapportapp
  • Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder
  • Spara papper genom att använda Digitala kvitton
  • Minska manuell administration tack vare integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

SKRÄDDARSY FLÖDET i ERT CAFé

Ni som driver café vet att flödet är viktigt. Kön behöver flyta på smidigt och gästerna ska få sitt kaffe så snabbt som möjligt. Med våra lösningar kan baristan få en tydlig överblick över vilken dryck som ska ut via vår digitala bongskärm Chef Channel.

Digitalt bongsystem
TruePOS kassasystem café

SLIPP MANUELLT ARBETE

Med våra integrationer till bokföringsprogram och personal- och lönesystem blir det enklare att jobba. Ha allt på ett ställe och automatisera så mycket som möjligt i verksamheten. Genom att minska manuellt arbete sparar ni tid, arbete och pengar!

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan ni välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar ni både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan ni använda kassan offline. Kortbetalningar kommer inte att fungera, men ni kan ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder ni ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har ni Swish Handel i kassan får ni en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket ni inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Ni kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

Kundexempel

Helsingborgs äldsta konditori och bageri Fahlmans startade redan 1914. De säljer mest fika, bakverk och tårtor men har även en kallskänk med frukost och lunch. De har två kassor med TruePOS kassasystem med ett bongsystem till kallskänken och en Chef Channel med kaffebeställningar till baristan. De använder dessutom en TruePAY allt-i-ett-terminal för beställningar och betalningar direkt vid bordet på sommaren när uteserveringen är full.

KUNDEXEMPEL

Det nytänkande bageriet Leve i Malmö bakar på dagen istället för natten. De har alltid nybakade bröd kl 11 när de öppnar och kl 16 för de som vill köpa med sig på vägen hem. En vanlig fredag säljer de 600–800 munkar som gärna förbokas. Detta leder till att en i personalen svarar i telefon hela torsdagarna, men det ska det bli ändring på! De ska nämligen börja med appbeställningar via TrueAPP, som kommer spara dem mycket tid!