Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver för att driva café, bageri och konditori. Vi anpassar systemet för att passa just er. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt i kassan.

Bongsortering

Vid beställning av mat och dryck kan bongarna delas upp till flera bongskrivare, exempelvis till kassan, kök och barista.

bilder på knapparna

Hitta artiklarna lättare genom att lägga in bilder på knapparna i kassan.

orderhanteringssystem

Håll koll på framtida beställningar genom ett orderhanteringssystem. Skriv ut rapporter för dagens förbeställda produkter.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa.

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. Den hjälper er att spara steg i restaurangen och ger era gäster snabbare service.

TRUEAPP

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök och bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Passar inte Customer Channel för er kan ni istället använda ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

TruePOS Chef Channel

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar till kök och barista och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras automatiskt till rätt skärm.

etikettskrivare

Använder ni hyllkantsetiketter för prismärkning? Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS!

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i caféet, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem för café

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

Följ er försäljning via en Rapportapp

Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder

Spara papper genom att använda Digitala kvitton

Minska manuell administration tackvare integration med bokföringssystem & personalliggare

Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter

TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Helsingborgs äldsta konditori och bageri Fahlmans startade redan 1914. De säljer mest fika, bakverk och tårtor men har även en kallskänk med frukost och lunch. De har två kassor med TruePOS kassasystem med ett bongsystem till kallskänken och en Chef Channel med kaffebeställningar till baristan. De använder dessutom en TruePAY allt-i-ett-terminal för beställningar och betalningar direkt vid bordet på sommaren när uteserveringen är full.

KUNDEXEMPEL

Det nytänkande bageriet Leve i Malmö bakar på dagen istället för natten. De har alltid nybakade bröd kl 11 när de öppnar och kl 16 för de som vill köpa med sig på vägen hem. En vanlig fredag säljer de 600–800 munkar som gärna förbokas. Detta leder till att en i personalen svarar i telefon hela torsdagarna, men det ska det bli ändring på! De ska nämligen börja med appbeställningar via TrueAPP, som kommer spara dem mycket tid!