Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert och prickas av i köket efterhand.
Svårt att hålla reda på alla pappersbongar? Med ett digitalt bongsystem dyker bongen upp på skärmen i köket i stället och ni får en tydlig översikt. Pricka av rätten på skärmen när den är redo att hämtas. Bongen delas upp och sorteras till rätt skärm i kök och bar, eller i flera kök.
För bordsbeställningar grupperas rätterna tydligt tillsammans och sparas på bordet i kassan. Köket tajmar rätterna och prickar av varje rätt efter hand eller hela bordet.
Se alla beställningar som gjorts under dagen. Om något blivit fel eller måste göras om är det bara att skicka tillbaka den igen.
Få en snabb överblick över alla aktiva bongar! I Chef Channel finns en sammanställning över hur många av varje artikel som ska göras.
Håll koll på hur många av en rätt som sålts under dagen! Finns det ett begränsat antal av en artikel? Lägg in antal och den räknar ner automatiskt efter varje beställning. Sköt allt från köket utan att behöva prata med servisen.
Se alla avprickade bongar under ”Utlämning”. Har en beställning blivit fel? Skicka tillbaka den till köket igen! Har ni en packstation för avhämtning? Ha en skärm där med utlämningsvyn och pricka av efterhand som ordrarna blir upphämtade.
Kombinera Chef Channel med Customer Channel för en 100% digital process! Då hämtar gästen själv upp sin beställning när den är färdig. Har ni TrueORDER eller Självservicekiosk gör gästen dessutom sin beställning själv och får upp sitt upphämtningsnummer på skärmen. Tänk vad mycket papper ni sparar!
Snabba upp utlämningen med en upphämtningsskärm! Skicka fram ordrar från Chef Channel och ordernumret dyker upp på skärmen. Kombinera med Självservicekiosk och TrueORDER för en 100% digital process.
Få en snabb överblick över alla aktiva bongar! I Chef Channel finns en sammanställning över hur många av varje artikel som ska göras.
Håll koll på hur många av en rätt som sålts under dagen! Finns det ett begränsat antal av en artikel? Lägg in antal och den räknar ner automatiskt efter varje beställning. Sköt allt från köket utan att behöva prata med servisen.
Se alla avprickade bongar under ”Utlämning”. Har en beställning blivit fel? Skicka tillbaka den till köket igen! Har ni en packstation för avhämtning? Ha en skärm där med utlämningsvyn och pricka av efterhand som ordrarna blir upphämtade.
Kombinera Chef Channel med Customer Channel för en 100% digital process! Då hämtar gästen själv upp sin beställning när den är färdig. Har ni TrueORDER eller Självservicekiosk gör gästen dessutom sin beställning själv och får upp sitt upphämtningsnummer på skärmen. Tänk vad mycket papper ni sparar!
Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!