fbpx

Vårt kassasystem TruePOS har integrationer till bokföringssystem, personalliggare och annat som restaurang- och butiksägare använder i sin verksamhet, för att underlätta och effektivisera arbetet.

Det är inte alla versioner av andra leverantörers kortterminaler som fungerar med TruePOS. Därför rekommenderar vi er att ringa oss innan ni beställer en, för att vara på den säkra sidan. Det smidigaste är dock om ni använder våra egna kortterminaler från TruePAY så att ni har samma leverantör till kortterminalen som till kassan. Då kan vår support hjälpa er med båda delar!

TruePOS Kassasystem

BOKFÖRINGS- OCH EKONOMISYSTEM

Vårt kassasystem TruePOS kan integreras med flera bokföringssystem. Detta innebär att fakturering kan göras direkt från kassan. Dessutom skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringssystemet, istället för att de ska skrivas ut och läggas in manuellt. Spara tid, pengar och papper!

Använder ni ett annat system än de vi har integration till kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar de gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar. Det har de gjort sedan starten 2001, då de blev först i sin bransch med bokföring på webben. Idag har över 360 000 företagare valt dem för att sköta sin administration så enkelt som möjligt.

Flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering. Vismas målsättning är att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt.

Anpassad redovisning för dig som driver restaurang!

Med Slipp Redovisning får du ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som driver restaurang. Digital redovisning till fast månadspris. Med en helt digital arbetsgång kan Slipp börja jobba med era affärshändelser direkt när de rapporteras in. En återrapportering med aktuella siffror, presenterat på ett grafiskt och lättförståeligt sätt, levereras sedan direkt i din mobiltelefon.

Microsoft Dynamics

Få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Siegruppen

Få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

PERSONAL- OCH LÖNESYSTEM

Med våra TruePOS-kassor medföljer Personalkollen Light, en tjänst där elektronisk personalliggare, stämpelklocka och tidrapport ingår kostnadsfritt. Ni kan uppgradera till fullständig betalversion och få tillgång till schemaläggning, frånvaroregistrering, ekonomisk prognos och uppföljning, drickshantering, lönehantering, underlag och statistik.

Caspeco

Personalsystem med schema, stämpelklocka, tidrapportering och lönehantering.

KORTINLÖSEN

Elavon är vår samarbetspartner för inlösenavtal till våra kortterminaler från  TruePAY och kortbetalningar via våra onlinebeställningar från TrueAPP.

KORTTERMINALER

Använd våra egna kortterminaler från  TruePAY för en sömlös betalningsupplevelse och samma support!

Verifone

Vissa versioner av kortterminaler från Verifone kan integreras med TruePOS.

Nets

Vissa versioner av kortterminaler från Nets kan integreras med TruePOS.

Bambora

Äldre versioner av kortterminaler från Bambora kan integreras med TruePOS.

KONTANTHANTERING

Med vår integration till CashGuard kan ni känna er trygga med er kontanthantering i butiken. Ni får både bättre kontroll och ökad säkerhet.

Med vår integration till SafePay kan ni känna er trygga med er kontanthantering i butiken. Ni får både bättre kontroll och ökad säkerhet.

KUPONGINLÖSEN

Använd vår integration till ClearOn för kuponghantering.

TAPPMÄTARE

Använd vår integration till BevCheck för ökad kontroll över kostnaden över dryck på tapp.

BOKNING- OCH HOTELLSYSTEM

Bokningssystem för rese- och turistbranschen. 

HoistGroup

Kompletta hotellösningar.

CRM-SYSTEM

SalesForce
Qlik

HELHETSPAKETET FÖR RESTAURANGÄGARE

Vi har valt att samarbeta med Personalkollen och Slipp Redovisning för att kunna erbjuda ett helhetspaket för restaurangägare! Med hjälp av våra tjänster förenklar och effektiviserar vi er verksamhet genom att sammanställa hela ekonomin. Tack vare våra smarta integrationer slipper ni manuellt arbete med papper och rapporter och kan fokusera på att driva er restaurang — precis som det ska vara!