INTEGRATIONER

INTEGRATIONER TILL TRUEPOS

TruePOS kassasystem har integrationer till bokföringssystem, personalliggare och annat som du som restaurang- och butiksägare använder i din verksamhet för att underlätta och effektivisera arbetet. Läs mer om dem nedan!

Det är inte alla versioner av andra leverantörers kortterminaler som fungerar med TruePOS. Ring oss innan du beställer en för att vara på den säkra sidan. Det smidigaste är att använda våra egna kortterminaler från TruePAY. Då har ni samma leverantör till hela betalsystemet och vår support kan hjälpa er med båda delar!

TruePOS Kassasystem

BOKFÖRINGS- OCH EKONOMISYSTEM

Vårt kassasystem TruePOS kan integreras med flera bokföringssystem. Detta innebär att ni kan faktura direkt från kassan. Dessutom skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringssystemet, i stället för att ni ska behöva skriva ut och lägga in dem manuellt. Spara tid, pengar och papper!

Använder ni ett annat system än de vi har integration till kan ni i stället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar de gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar. Det har de gjort sedan starten 2001, då de blev först i sin bransch med bokföring på webben. Idag har över 360 000 företagare valt dem för att sköta sin administration så enkelt som möjligt.
Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.
Visma Spcs vill med sina självkörande ekonomisystem förenkla och göra administration till det lättaste som finns för Sveriges företagare. Detta så att du kan fokusera på det du brinner för — driva ditt företag.
Med Slipp Redovisning får du ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som driver restaurang. Digital redovisning till fast månadspris. Med en helt digital arbetsgång kan Slipp börja jobba med era affärshändelser direkt när de rapporteras in. En återrapportering med aktuella siffror, presenterat på ett grafiskt och lättförståeligt sätt, levereras sedan direkt i din mobiltelefon.
Få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.
Få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

PERSONAL- OCH LÖNESYSTEM

Med våra TruePOS-kassor medföljer Personalkollen Light, en tjänst där elektronisk personalliggare, stämpelklocka och tidrapport ingår kostnadsfritt. Ni kan uppgradera till fullständig betalversion och få tillgång till schemaläggning, frånvaroregistrering, ekonomisk prognos och uppföljning, drickshantering, lönehantering, underlag och statistik.
Personalsystem med schema, stämpelklocka, tidrapportering och lönehantering.

KORTINLÖSEN OCH BETALTJÄNSTER

Elavon är vår samarbetspartner för inlösenavtal till våra kortterminaler från TruePAY och kortbetalningar via våra onlinebeställningar från TrueAPP.
Swish är ett utmärkt komplement till kontant- och kortbetalningar. Med vår Swish Handel-integration får du en betalningsbekräftelse i kassan för en säkrare betalning!
Maîtres är ett svenskt food-tech-företag som digitaliserar restaurangbranschen. I Maîtres-appen finns populära funktioner som bokning och betalning, och appen ger många fördelar för både gäster och restauranger. Genom integrationen med Kassacentralen ser Maîtres fram emot att fortsätta erbjuda en sömlös och smidig restaurangupplevelse.

KORTTERMINALER

Använd våra egna kortterminaler från TruePAY för en sömlös betalningsupplevelse och en och samma support för hela betalsystemet!
Vissa versioner av kortterminaler från Verifone kan integreras med TruePOS.
Vissa versioner av kortterminaler från Nets kan integreras med TruePOS.
Äldre versioner av kortterminaler från Bambora kan integreras med TruePOS.

ÖVRIGA

Dagab
Håll priserna ständigt aktuella genom prisuppdateringar från Dagab! Priserna skickas in i TrueCLOUD där de sedan godkänns och uppdateras i TruePOS.
Med vår integration till CashGuard kan ni känna er trygga med er kontanthantering i butiken. Ni får både bättre kontroll och ökad säkerhet.
Med vår integration till SafePay kan ni känna er trygga med er kontanthantering i butiken. Ni får både bättre kontroll och ökad säkerhet.
Använd vår integration till ClearOn för kuponghantering.
Använd vår integration till BevCheck för ökad kontroll över kostnaden för dryck på tapp.
Comers är bokningssystemet i framkant inom rese- och turismbranschen som bland annat vänder sig till boendeanläggningar och aktivitetsbolag. Med målsättningen att möta framtidens krav på distribution, onlineförsäljning och kommunikation används modern webbteknik där fokus ligger på att effektivisera kundernas verksamhet för att skapa konkurrensfördelar i jakten på lönsam tillväxt.
Kompletta hotellösningar.
Kompletta hotellösningar.
Kompletta hotellösningar.

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!