fbpx

Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver för att driva restaurang. Vi anpassar systemet för att passa just er. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

TruePOS Kassasystem för restaurang

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

Bongsortering

Vid beställning av mat och dryck kan bongarna delas upp till flera bongskrivare, exempelvis till två olika kök och en bar.

BORDSHANTERING

Se bordskarta och dela notor med stolsystem.

tidsinställda prisnivåer

Ställ in andra priser på artiklarna under en tidsperiod för till exempel Happy Hour.

SERVItörsinlogg

Ha olika inlogg för servispersonalen för att se dricks och följa statistik.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa.

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. Den hjälper er att spara steg i restaurangen och ger era gäster snabbare service.

TRUEAPP

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök och bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TruePOS Självbetjäningskiosk

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! Kiosken är en självbetjäningsstation för gästerna med betalning direkt i samband med beställning. Bongar skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. För en helt digital process kan kiosken kombineras med Chef Channel för digital bongar och Customer Channel upphämtningsskärm där gästen själv kan hämta upp sin beställning.

TruePOS Chef Channel

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras automatiskt till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

TruePOS Customer Channel

Customer Channel

Snabba upp utlämningsprocessen genom en upphämtningsskärm! Med hjälp av Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från kök och bar. Den kan även kombineras med beställningar från Självservicekiosken och TrueAPP.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Passar inte Customer Channel för er kan ni istället använda ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

En helhetslösning för restaurang

Med TruePOS får ni ett komplett kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangen, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Boka demo hos Kassacentralen

Fördelar med TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ er försäljning via en Rapportapp
  • Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder
  • Spara papper genom att använda Digitala kvitton
  • Minska manuell administration tack vare integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Procentdricks TruePAY

PROCENTDRICKS — SERVISENS BÄSTA VÄN!

Förenkla för gästerna och låt dem välja om de vill ge 5, 10 eller 15% i dricks. De kan självklart även välja på att ge valfritt belopp eller ingen dricks alls. De som vill ge upplever att det går snabbare, smidigare och är mer lättförståeligt än att skriva in totalbelopp. Välj om ni vill ha procentdricks eller vanligt totalbelopp i alla våra terminaler!

Vår integration till Personalkollen personal- och lönesystem automatiserar fördelningen av dricksen, enligt era satta regler. Jobbar ni med personlig dricks löser ni detta genom att använda olika servitörsinlogg i kassorna och terminalerna.

Skräddarsy ert RESTAURANGsystem

Ni som driver restaurang vet att flödet är viktigt. Serveringspersonalen behöver ha koll på gästerna, vilka bord som väntar på mat, vilka gäster som ska ha förrätt, varmrätt eller dessert.

Kökspersonalen och kockarna behöver veta vilka maträtter som ska ut först. Ett sällskap som blivit serverade förrätt och varmrätt kan antagligen vänta lite på desserten, medan ett sällskap som ännu inte fått sina förrätter bör få sin mat serverad först.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy kassasystem för restauranger och skapa effektiva flöden mellan kök och servis, och vice versa. När kommunikationen mellan kök och servis fungerar får man ett effektivt flöde med nöjda gäster som får sina beställningar i rätt tid.

Med vårt digitala bongsystem Chef Channel kan kökspersonalen se i realtid vilka maträtter som ska tillagas, om det gäller förrätt, varmrätt eller dessert och eventuella ändringar från servisen uppdateras direkt på skärmen i köket.

Digitalt bongsystem

Vad ska man tänka på när man väljer kassasystem?

Det finns flera saker att fundera kring när man ska välja kassasystem till sin restaurang.

Är kassaregistret godkänt av Skatteverket?

Det är viktigt att ni använder ett kassaregister som är godkänt av Skatteverket. Vårt kassasystem för restaurang är tillverkardeklarerat hos Skatteverket, vilket innebär att det är testat och uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter (SKVFS 2014:9).

Har kassasystemet rätt funktioner för er verksamhet?

Olika verksamheter har olika behov. En restaurang har andra behov än exempelvis en klädbutik. I en restaurang är det viktigt att serveringspersonalen snabbt kan skicka beställningar till köket och att köket snabbt kan meddela serveringspersonalen när en maträtt är klar att hämtas upp. Det är också viktigt att ha koll på vilka bord som har fått sin mat, vad de har beställt och om de väntar på något mer från köket.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss när ni har frågor eller vill ha mer information om vårt kassasystem för restauranger.

Kassasystemet — en central del i den operativa driften av restaurangen

Kassasystemet är en central del i den dagliga driften av en restaurang. Det är därför viktigt att det kassasystem ni väljer har alla de funktioner som ni behöver. Det kan gälla alltifrån integrationer med andra system som exempelvis bokföringsprogram och personal- och lönesystem eller tappmätare till smarta funktioner som effektiviserar det operativa arbetet i restaurangen.

TruePOS kassasystem restaurang

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan ni välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar ni både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan ni använda kassan offline. Kortbetalningar kommer inte att fungera, men ni kan ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder ni ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har ni Swish Handel i kassan får ni en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket ni inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Ni kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

Kundexempel

Paddy´s bar och restaurang är en av Malmös mest välkända mötesplatser, alldeles intill Stortorget i Malmö. De ligger mitt i den vackra Lejonpassagen som skapar en mysig uteservering, som gjord för mingel och liveband. Utöver restaurangen och utebaren har de en av nordens största ginbarer, med lika mycket vin som gin. Här är det mingel och smårätter som gäller, till oändliga variationer på Gin och tonic. De har nyligen bytt kassasystem till TruePOS. Totalt har de 4 kassor i restaurangen och ginbaren, och 20 TruePAY Allt-i-ett-terminaler. Tack vare handenheterna har de kunnat minska antalet kassaplatser från 6 till 4 och i utebaren har de bara Allt-i-ett-terminaler.

Kundexempel

En 25 minuters båttur från Stockholm city tar en till Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna — Stockholms närmaste skärgårdsö som är ett otroligt vackert utflyktsmål. Båtfärden med Rederi Stockholm Ström avgår från Strandvägen, Slussen eller Nacka strand och en bit innan land börjar man känna dofterna från Rökeriet. Utöver en TruePOS i baren och en i delidisken har de hela 8 Allt-i-ett-terminaler för att kunna täcka de många borden effektivt. Servisen har dem med sig i ett hölster så att de alltid finns nära till hands och gör beställningsprocessen smidig och effektiviserar betalningarna.