TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem till restauranger med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

Presentkort & lunchkort

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

PAKETPris på artiklar

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt i kassan.

Bongsortering

Vid beställning av mat och dryck kan bongarna delas upp till flera bongskrivare, exempelvis till två olika kök och en bar.

BORDSHANTERING

Se bordskarta och dela notor med stolsystem.

tidsinställda prisnivåer

Ställ in andra priser på artiklarna under en tidsperiod för till exempel Happy Hour.

SERVItörsinlogg

Ha olika inlogg för servispersonalen för att se dricks och följa statistik.

Multipay

Använd flera kortterminaler till samma kassa.

Vad vi kan erbjuda till din TruePOS

TRUEPAY

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet!

TRUEAPP

En webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet. 

Självbetjäningsstation

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! Kiosken är en självbetjäningsstation för gästerna med betalning direkt i samband med beställning. Bongar skrivs ut i kassa och kök samt registreras i kassan. För en helt digital process kan kiosken kombineras med Chef Channel för digitala bongar och Customer Channel där gästen själv kan hämta upp sin beställning när den är färdig.

Digitalt bongsystem

CHEF CHANNEL

Håll ordning på alla beställningar och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram en rätt när den är färdig. Vid bordsbeställning med för- och varmrätt sorteras rätterna automatiskt och kan prickas av i köket efterhand.

Upphämtningsstation

Customer Channel

Snabba upp serveringsprocessen genom ett digitalt upphämtningssystem! Via en Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från köket. Kan även kombineras med TruePOS Kiosk och TrueAPP.

Puckar

Truecall

 Slipp spring och låt gästerna hämta sin mat själva! Skaffa ett pucksystem där numret på pucken läggs in på bongen via kassan. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

Med TruePOS får ni ett komplett kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangen, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att föra ett bra jobb.

  • Rapportapp som visar försäljning
  • Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder
  • Digitala kvitton
  • Integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Automatiska dagsrapporter till bokföring
  • Webserver för central programmering
TruePOS Kassasystem
TruePOS Kundisplay swish

KUNDSKÄRM

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Innan Sandra Mastio vann Sveriges Mästerkock 2015 hade hon aldrig jobbat med mat. Sedan december 2017 har hon och hennes man Stefano drivit restaurang Mastio ihop på Limhamn i Malmö, och det har varit fullt sedan dess. I princip allt som tillagas görs i den enorma pizzaugnen med roterande platta, eftersom de inte har någon spis i köket. Menyn förnyas regelbundet och de går mycket efter feeling och säsong. På en odlingslott i närheten odlar de själva mycket grönsaker som används på olika sätt i rätterna. De samarbetar dessutom med många små lokala producenter och kan på så vis komma åt de bästa råvarorna som finns att tillgå. De använder sig av TruePAY trådlösa allt-i-ett-terminaler för att ta beställningar och betalningar direkt vid borden.

Kundexempel

Pembert och Gustafssons senaste restaurang här i Malmö heter Torget02. Här serveras modern Street Food och Surdegspizzor med influenser från hela världen. Gästen lägger en beställning och betalar själv i en kiosk, köket får upp beställningen på sin Chef Channel och trycker fram den till en Customer Channel när den är redo att hämtas. De har två kök; ett med streetfood och ett med surdegspizzor som tillagas i en ugn på 400 grader. Beställningarna delas upp till de olika kökens bongsystem och hämtas upp vid rätt utlämningsstation. Det fungerar likadant för en gäst som beställt online. I slutet av dagen sparas alla rapporter från kassasystemet direkt till Fortnox, vilket sparar jättemycket tid, pengar och papper!

Skräddarsy ert kassasystem

Ni som driver restaurang vet att flödet är viktigt. Serveringspersonalen behöver ha koll på gästerna, vilka bord som väntar på mat, vilka gäster som ska ha förrätt, varmrätt eller dessert.

Kökspersonalen och kockarna behöver veta vilka maträtter som ska ut först. Ett sällskap som blivit serverade förrätt och varmrätt kan antagligen vänta lite på desserten, medan ett sällskap som ännu inte fått sina förrätter bör få sin mat serverad först.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy kassasystem för restauranger och skapa effektiva flöden mellan kök och servis, och vice versa. När kommunikationen mellan kök och servis fungerar får man ett effektivt flöde med nöjda gäster som får sina beställningar i rätt tid.

Med våra lösningar kan kökspersonalen se i realtid vilka maträtter som ska tillagas, om det gäller förrätt, varmrätt eller dessert och eventuella ändringar från servisen uppdateras direkt på skärmen i köket.

Digitalt bongsystem

Vad ska man tänka på när man väljer kassasystem?

Det finns flera saker att fundera kring när man ska välja kassasystem till sin restaurang.

Är kassaregistret godkänt av Skatteverket?

Det är viktigt att ni använder ett kassaregister som är godkänt av Skatteverket. Vårt kassasystem för restaurang är tillverkardeklarerat hos Skatteverket, vilket innebär att det är testat och uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter (SKVFS 2014:9).

Har kassasystemet rätt funktioner för er verksamhet?

Olika verksamheter har olika behov. En restaurang har andra behov än exempelvis en klädbutik. I en restaurang är det viktigt att serveringspersonalen snabbt kan skicka beställningar till köket och att köket snabbt kan meddela serveringspersonalen när en maträtt är klar att hämtas upp. Det är också viktigt att ha koll på vilka bord som har fått sin mat, vad de har beställt och om de väntar på något mer från köket.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss när ni har frågor eller vill ha mer information om vårt kassasystem för restauranger.

Kassasystemet — en central del i den operativa driften av restaurangen

Kassasystemet är en central del i den dagliga driften av en restaurang. Det är därför viktigt att det kassasystem ni väljer har alla de funktioner som ni behöver. Det kan gälla alltifrån integrationer med andra system som exempelvis bokföringsprogram och personal- och lönesystem till smarta funktioner som effektiviserar det operativa arbetet i restaurangen.