KUNDEXEMPEL

KVARTERET ERIKSTORP

Kvarteret Erikstorp är, precis som det låter, ett kvarter med ett par olika restaurangkoncept i Landskrona. Det drivs av Ludvig Odeholm och Dion Liljegren i samarbete med Jonas Westerberg, som även driver Mötesplats Borstahusen med stugor och camping precis intill. De använder TruePOS kassasystem i alla delar av verksamheten.

Brasseriet ligger i direkt anslutning till Landskrona GK:s avslutningshål. Golfspelarna kan slå sig ner på uteserveringen och njuta av comfort-food så som grillade mackor, hamburgare och Fish n chips, som de enkelt beställer via TrueORDER. Från klockan 8 på morgonen serveras det frukost, antingen som paket eller a la carté. Dion Liljegren som är restaurangchef och ägare menar att onlinebeställningarna har gjort deras jobb mycket lättare.

Lunchen på Erikstorp serveras måndag–fredag med dagens lunch, som förnyas varje vecka. Här kör de med digitala beställningar via QR-kod på bord. På kvällen är det mellanrätter och pizza som gäller. I pizzerian får man Erikstorps version på enligt dem världens mest geniala maträtt gjord på en deg som fått kalljäsa i 24h och sedan bakats i en 400 grader varm stenugn.

I restaurangens vinkällare finns en stor bredd av olika viner från olika distrikt. Tanken är att gästerna ska få möjlighet att uppleva överraskande smaker och aktuella drycker. Därför hålls dryckeslistan levande med regelbundna uppdateringar. Dessutom använder de systemet Coravin och kan därmed erbjuda alla viner på glas.

Erikstorp uteservering
Onlinebeställning qr-kod

”Vi är väldigt glada för att jobba tillsammans med Kassacentralen. De är lyhörda och vi kan vara med och påverka så att det verkligen passar oss. Nu har vi mycket enklare att få överblick och det är sjukt användarvänligt!”

– Dion Liljegren, restaurangchef & ägare

I butiken på Mötesplats Borstahusen precis intill Kvarteret Erikstorp kan man köpa med sig samma fantastiska råvaror som de jobbar med i restaurangen. Erikstorps Deli kallar de denna del. Bland annat finns deras mycket uppskattade oliver, marconamandlar och nybakat bröd varje morgon.

Kiosken nere vid stranden har de gjort om till ett gatukök som de kallar Bengt-Hugos. Där säljer de klassiker som korv med mos men med deras matfilosofi om mat lagad från grunden på skånska råvaror. Även här kan man beställa och betala med TrueORDER onlinebeställningar.

Utöver all verksamhet på Kvarteret driver de Erikstorps Canteen med cateringluncher i Helsingborg och Landskrona. Dessutom står de för maten på Fredriksdalsteatern och har även tagit över restaurangverksamheten på Pumphuset kulturhus i Landskrona. För att få översikt över alla bokningar i de olika verksamheterna använder de TrueBOOKING bokningssystem.

Tack vare integrationen till Fortnox får de in rapporter från alla försäljningsställen automatiskt. Det sparar mycket manuellt arbete och tid som de istället kan lägga på att analysera statistiken. De jobbar även mycket med faktureringsfunktionen i kassan vid företagskonferenser och liknande. Läs mer om hur de arbetar med Fortnox-integrationen här nedan!

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!