fbpx

Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver till en livsmedelsbutik. Vi anpassar systemet för att passa just er. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

TruePOS Kassasystem för livsmedelsbutik

mix & match

Ställ in paketerbjudanden, som 3 för 2, i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

parkera kvitto

Ta en annan kund emellan om den första glömt något och slipp skanna in varorna två gånger.

kundklubb & bonussystem

Skapa kundlojalitet genom kundklubb och bonussystem för stamkunder.

lagersystem & inventering

Håll koll på lagersaldo och inventeringsstatistik.

valutahantering

Automatisk växling mellan olika valutor.

pant

Lägg till pant på artiklarna och lös pantkvitto.

KONTANTHANTERING

Integration till CashGuard eller SafePay för säkrare kontanthantering.

Clearon-integration

Integration till ClearOn för kuponghantering.

hyllkantsetiketter

Designa era egna prislappar och hyllkantsetiketter.

Streckkoder

Designa egna prislappar och hyllkantsetiketter.

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Den kan hantera flera kort på samma köp.

TruePOS Price Checker

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken så att kunderna enkelt kan skanna streckkoden och få reda på pris.

TruePOS Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna enkelt varans streckkod och fyll i antal.

TruePOS Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS direkt i butiken! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder till att märka upp varor som saknar streckkod.

Kassavåg & skanner

ÖVRIG KASSAUTRUSTNING

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar samt olika typer av streckkodsläsare.

En helhetslösning för butik

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i butiken, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Livsmedelskassa TruePOS

Fördelar med TruePOS

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ er försäljning via en Rapportapp
  • Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder
  • Spara papper genom att använda Digitala kvitton
  • Minska manuell administration tack vare integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR I ER BUTIK

För att flödet i butiken ska flyta på har vi flera olika modeller av streckkodsläsare och vågar — både fristående och kassakopplade. Vi erbjuder även etikettskrivare så att ni kan skriva ut skräddarsydda etiketter från kassan direkt i butiken. Designa era egna hyllkantsetiketter och streckkoder i TruePOS. Hyllkantsetiketter i olika storlekar kan ni enkelt beställa i vår webbshop!

Etikettskrivare till butik
Självbetjäningskassa

SJÄLVBETJÄNINGSKASSA

Vill ni ha självbetjäningskassor i butiken hjälper vi er gärna med detta. Vi har kunder med rena självservicebutiker som använder TruePOS, antingen i vår kassahårdvara eller självbetjäningskiosk, med kassakopplad våg och skanner.

SÄKER KONTANTHANTERING

Med våra integrationer till CashGuard eller SafePay kan ni känna er trygga med er kontanthantering i butiken. Ni får både bättre kontroll och ökad säkerhet.

Kassasystemet kan också att integreras med bokföringssystem som Fortnox, Visma och Björn Lundén.

Butikskassa TruePOS

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan ni välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar ni både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan ni använda kassan offline. Kortbetalningar kommer inte att fungera, men ni kan ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder ni ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har ni Swish Handel i kassan får ni en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket ni inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Ni kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

Kundexempel

Aldo Supermarket är en stor livsmedelsbutik i Helsingborg med cirka 2 000 kunder per dag. Utbudet är ett möte mellan traditionell västerländsk mat och Mellanöstern. Vi fick äran att bli deras nya kassaleverantör och har installerat 5 TruePOS med kortterminaler, vågar, skanners och 3 prisfrågeterminaler i butiken. På lagret använder de våra inventeringsskanners och etikettskrivare med hyllkantsetiketter för prismärkning ute i butik. Tack vare Aldo och våra andra stora livsmedelskunder har vi kunnat specialutveckla funktioner som hjälper oss att kunna erbjuda ett ännu bättre system för livsmedel. Aldo använder exempelvis en integration till Axfood för artikelimport samt Safepay, ett säkert kontanthanteringssystem.

Kundexempel

AutoMat är en växande kedja av små obemannade livsmedelsbutiker. Kunderna legitimerar sig med bank-ID för att komma in och betalar enkelt i en självbetjäningskassa. I butikerna finns ett utvalt sortiment med ca 450 olika artiklar. I Skåne-Tranås ligger en av butikerna i kedjan, som fungerar som en franchise. Ägarna kommer dit och fyller på med varor men utöver det behöver de inte vara där eftersom kunderna sköter allt själva. Ett koncept som visat sig passa utmärkt för landsbygden där det är långt till närmsta livsmedelsbutik! Bille Livs i Billesholm är den största butiken i kedjan hittills på 430 kvadratmeter. De har självbetjäningskassor med våg för frukt och grönt. Även ovana kunder upplever att de är lätta att använda.