Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver till en livsmedelsbutik. Vi anpassar systemet för att passa just er. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

mix & match

Ställ in paketerbjudanden, som 3 för 2, i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

parkera kvitto

Ta en annan kund emellan om den första glömt något och slipp skanna in varorna två gånger.

kundklubb & bonussystem

Skapa kundlojalitet genom kundklubb och bonussystem för stamkunder.

lagersystem & inventering

Håll koll på lagersaldo och inventeringsstatistik.

valutahantering

Automatisk växling mellan olika valutor.

pant

Lägg till pant på artiklarna och lös pantkvitto.

KONTANTHANTERING

Integration till CashGuard eller SafePay för säkrare kontanthantering.

Clearon-integration

Integration till ClearOn för kuponghantering.

hyllkantsetiketter

Designa era egna prislappar och hyllkantsetiketter.

Streckkoder

Designa egna prislappar och hyllkantsetiketter.

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Den kan hantera flera kort på samma köp.

TruePOS Price Checker

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken så att kunderna enkelt kan skanna streckkoden och få reda på pris.

TruePOS Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna enkelt varans streckkod och fyll i antal.

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS direkt i butiken! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder till att märka upp varor som saknar streckkod.

Kassavåg & skanner

ÖVRIG KASSAUTRUSTNING

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar samt olika typer av streckkodsläsare.

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i butiken, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem för livsmedelsbutik

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

Följ er försäljning via en Rapportapp

Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder

Spara papper genom att använda Digitala kvitton

Minska manuell administration tackvare integration med bokföringssystem & personalliggare

Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter

TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Aldo Supermarket är en stor livsmedelsbutik i Helsingborg med cirka 2 000 kunder per dag. Utbudet är ett möte mellan traditionell västerländsk mat och Mellanöstern. Vi fick äran att bli deras nya kassaleverantör och har installerat 5 TruePOS med kortterminaler, vågar, skanners och 3 prisfrågeterminaler i butiken. På lagret använder de våra inventeringsskanners och etikettskrivare med hyllkantsetiketter för prismärkning ute i butik. Tack vare Aldo och våra andra stora livsmedelskunder har vi kunnat specialutveckla funktioner som hjälper oss att kunna erbjuda ett ännu bättre system för livsmedel. Aldo använder exempelvis en integration till Axfood för artikelimport samt Safepay, ett säkert kontanthanteringssystem.

Kundexempel

AutoMat är en växande kedja av små obemannade livsmedelsbutiker. Kunderna legitimerar sig med bank-ID för att komma in och betalar enkelt i en självbetjäningskassa. I butikerna finns ett utvalt sortiment med ca 450 olika artiklar. I Skåne-Tranås ligger en av butikerna i kedjan, som fungerar som en franchise. Ägarna kommer dit och fyller på med varor men utöver det behöver de inte vara där eftersom kunderna sköter allt själva. Ett koncept som visat sig passa utmärkt för landsbygden där det är långt till närmsta livsmedelsbutik! Bille Livs i Billesholm är den största butiken i kedjan hittills på 430 kvadratmeter. De har självbetjäningskassor med våg för frukt och grönt. Även ovana kunder upplever att de är lätta att använda.