TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

mix & match

Ställ in paketerbjudanden, som 3 för 2, i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

parkera kvitto

Ta en annan kund emellan om den första glömt något och slipp skanna in varorna två gånger.

kundklubb & bonussystem

Skapa kundlojalitet genom kundklubb och bonussystem för stamkunder.

lagersystem & inventering

Håll koll på lagersaldo och inventeringsstatistik.

valutahantering

Automatisk växling mellan olika valutor.

cashguard-integration

Stöd för CashGuard för säkrare kontanthantering.

hyllkantsetiketter

Designa era egna prislappar och hyllkantsetiketter.

pant

Lägg till pant på artiklarna och lös pantkvitto.

Streckkoder

Stödjer pris- och viktkoder från exempelvis etikettvågar.

Clearon

Hanterar kuponger.

Vad vi kan erbjuda till din TruePOS

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassasystemet innebär en enda support som hjälper till med båda delar.

Prisfrågeterminal

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken för att låta kunderna slippa jaga personalen. Kunden tar en vara och skannar streckkoden för att få reda på pris.

Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna bara varans streckkod och fyll i antalet.

Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från kassan direkt i butiken. Används främst för att skriva ut hyllkantsetiketter och prismärka varor som saknad skreckkod.

Kassavåg

Övrig KASSAUTRUSTNING

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar för chark och deli samt olika typer av streckkodsläsare.

  • Rapportapp som visar försäljning
  • Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder
  • Digitala kvitton
  • Integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Automatiska dagsrapporter till bokföring
  • Webserver för central programmering
TruePOS Kassasystem
TruePOS Kundisplay swish

KUNDSKÄRM

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Good Food by My Gross är en stor familjeägd matbutik i Landskrona. Deras fokus är att erbjuda ett stort utbud av mat från alla världens hörn. De valde nyligen att byta kassasystem till TruePOS och använder dessutom våra vågar, skanners och TruePAY kortterminaler i kassorna. Ute i butiken hittar kunderna våra prisfrågeterminaler som hjälper dem ge priset på en vara genom att skanna streckkoden. Ute på lagret används våra inventeringsskanners som automatiskt uppdaterar lagerstatus.

Kundexempel

En stor supermarket på Rosengård Center i Malmö är MixMat. Deras slogan ”Bra med mångfald” återspeglas i butikens utbud med en stor mängd svenska varor blandat med en internationell bredd från framförallt Mellanöstern. Butiksytan på 2 000 kvadratmeter rymmer bland annat en spännande frukt- och gröntavdelning, en stor köttdisk samt en konditoriavdelning med färskt bröd. MixMat har 4 livsmedelskassor med vågar och rullkassetter samt etikettvågar i köttdisken. Dessutom har de tre prisfrågeterminaler utspridda i butiken — ett smidigt sätt för kunden att ta reda på vad en vara kostar genom att skanna streckkoden!