INTEGRATION TILL PERSONALKOLLEN I TRUEPOS

FÖRDELAR MED INTEGRATIONEN

Genom vår integration till Personalkollen får ni försäljning och dricks inläst löpande.

  • Följ er försäljning i förhållande till personalkostnad för att optimera personalplaneringen
  • Med automatisk överläsning av dricks direkt i kassan blir er drickshantering smidigare än någonsin!
Personalkollen
TruePOS

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som är användarvänligt och enkelt att jobba med. Det har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver restaurang, livsmedelsbutik, detaljhandel eller café. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Med våra TruePOS-kassor medföljer Personalkollen Light, en tjänst där elektronisk personalliggare, stämpelklocka och tidrapportering ingår kostnadsfritt. Ni kan uppgradera till fullständig betalversion och få tillgång till schemaläggning, frånvaroregistrering, ekonomisk prognos och uppföljning, drickshantering, lönehantering, underlag och statistik.

SÅ FUNGERAR INTEGRATIONEN

Automatisk inläsning av försäljning

Få en komplett ekonomisk översikt över personalkostnad i förhållande till försäljning för att kunna planera schemaläggningen på ett lönsamt sätt.

Smidig drickshantering

Fördelningen av dricksen fördelas automatiskt enligt era satta regler. Jobbar ni med personlig dricks löser ni detta genom att använda olika servitörsinlogg i kassorna och terminalerna.

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!