Karriär

JOBBA PÅ KASSACENTRALEN!

Nyfiken på hur det är att jobba på Kassacentralen? Kassacentralen har under det senaste decenniet utvecklats från att bestå av tre drivna delägare till att bli arbetsgivare åt ett 80-tal medarbetare. Vårt huvudkontor ligger fortfarande i Malmö men vi finns också representerade i Stockholm, Göteborg, Gävle, Helsingborg, Kalmar, Halmstad, Linköping, Jönköping, Sundsvall, Eskilstuna och Kristianstad, med utvecklare i Polen. Vi har arbetat hårt med att kontinuerligt utveckla innovativa produkter som hjälper våra kunder att jobba smartare med målet att bli Sveriges största kassaleverantör. Detta har resulterat i utmärkelser som Di Gasell hela fem gånger som vi är mycket stolta över

Kassacentralen grundades 2006 och är idag helhetsleverantör för kassasystem och betallösningar. Läs mer om oss och våra innovativa produkter nedan!

Karta kontor
MEDARBETARE
KUNDER
års
ERFARENHET

ARBETSPLATS & KULTUR

Hos oss på Kassacentralen får du uppleva den härliga mixen av att jobba på ett ständigt växande, modernt och innovativt företag med roliga restaurang– och butikskunder. Många av våra anställda kommer själva från restaurangbranschen och det ser vi som en stark merit. Vi är en arbetsplats med högt i tak, korta beslutsvägar och härliga kollegor som alltid har nära till humor. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag med ett generöst friskvårdsprogram och tjänstepension med sjukförsäkring.

FÖRETAGSAKTIVITETER

Eftersom vår kundkrets ständigt växer kan tempot ofta bli högt. Detta ser vi till att kompensera för med återhämtande AW:s och en årlig gemenskapsbyggande kickoff. Andra roliga företagsaktiviteter kopplade till lokala event och kundaktiviteter kan också förekomma.

Detta säger våra medarbetare

”På supporten är vi ett skönt gäng, det finns inga väggar mellan oss. Vi är alla vänner som skojar och har kul mellan samtalen”

– Shad Beston, Supporttekniker i Malmö

”Man känner en stolthet att jobba på Kassacentralen som växer så det knakar. Det är en glädje att komma till jobbet med härliga arbetskollegor över hela landet.”

– Petter Gunnarsson, Säljare i Göteborg

”Kassacentralen är en öppen och familjär arbetsplats som alltid har nära till skratt.”

– Jonna Kytölä, TrueORDER-administratör i Malmö

VI HJÄLPER VÅRA KUNDER JOBBA SMARTARE!

Det är vårt måtto. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en trygg och säker helhetslösning. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde och vi strävar alltid efter en lång kundkontakt med 100% nöjda kunder. Detta tror vi är framgångssagan för att nå vårt stora mål att bli Sveriges största kassaleverantör!

VÅRA VÄRDEORD

ENKELT

Det ska vara enkelt! Vi vill göra det enkelt att använda våra produkter och enkelt att få hjälp.

TRYGGT

Varje interaktion med oss ska kännas trygg. Vi vill vara en trygg samarbetspartner som alltid är nära till hands och följer med i varje steg.

INNOVATIVT

Ständig utveckling präglar både oss och våra produkter. Vi tillämpar innovativa tankesätt kring våra produkter, arbetsmetoder och vår syn på vår föränderliga bransch.

JOBBA HOS OSS

Vill du bli en del av vårt team? Då och då lägger vi ut annonser om lediga tjänster men det är alltid fritt fram att skicka in en spontanansökan. Vi letar till exempel alltid efter nya duktiga säljare som precis som vi vill hjälpa våra kunder att jobba smartare. Håll utkik på vår LinkedIn eller skicka in din ansökan till oss här!

LEDIGA TJÄNSTER

Junior säljare, Helsingborg Supporttekniker, Malmö Redovisningsekonom, Malmö

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!