fbpx

Ett kassasystem för
alla branscher

Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver restaurang, livsmedelsbutik, detaljhandel eller café. Vi har många kunder med blandade verksamheter som är glada att kunna jobba i ett och samma system. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Läs mer om TruePOS för olika branscher här!

Kundexempel

Olof Viktors i Glemminge är ett hantverksbageri och konditori med egen butik och café mitt på Österlen, där de använder TruePOS kassasystem. De bakar för hand med naturliga råvaror utan tillsatser i vedeldad stenugn. Olof Viktors konditori är både berömt och prisbelönt för sina tårtor och bakverk. I caféet serveras smörgåsar på deras eget nybakade bröd, lättare lunchrätter, smakfulla bakverk och goda drycker från lokala producenter. Under sommaren har de en pop up-restaurang på kvällarna och serverar vedugnsbakad surdegspizza. Bordsbeställningarna gör gästerna själva via deras TrueAPP-beställningssida genom att skanna en QR-kod med mobilen.

Kundexempel

I mysiga Magnarps Hamn finns Bjäre Fisk och Skaldjur restaurang och fiskbutik. De använder TruePOS kassasystem i både restaurang och butik. Restaurangen drivs av paret Bosse och Jenny som hela tiden jobbar för att ha ett brett utbud med högsta kvalitet och lokala råvaror från bygden. De använder allt-i-ett-terminaler för att ta beställningar och ta betalt direkt vid gästen. Njut av god mat i restaurangen eller köp härlig fisk i butiken, där man hittar färsk fisk och skaldjur i mängder. I butiken finns även enklare rätter för takeaway, så som räksmörgåsar, fish & chips, pajer och färdiga fiskrätter. Dessutom har de en glasskiosk bredvid.