fbpx

Ett kassasystem för
alla branscher

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som är användarvänligt och enkelt att jobba med. Det har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver  restaurang livsmedelsbutik detaljhandel eller  café. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör för olika branscher och storlek på verksamheter.

Läs mer om TruePOS för just din bransch!

Kvarteret Erikstorp är, precis som det låter, ett kvarter med ett par olika restaurangkoncept i Landskrona. Det drivs av Ludvig Odeholm och Dion Liljegren i samarbete med Jonas Westerberg, som även driver Mötesplats Borstahusen med stugor och camping precis intill. De använder TruePOS kassasystem i alla delar av verksamheten. De jobbar mycket med QR-koder på bord i de olika restaurangerna och har TrueAPP onlinebeställningar även till deras gatukök Bengt-Hugos.

Tack vare integrationen till Fortnox får de in rapporter från alla försäljningsställen automatiskt. Det sparar mycket manuellt arbete och tid som de istället kan lägga på att analysera statistiken. De jobbar även mycket med faktureringsfunktionen i kassan vid företagskonferenser och liknande.

I mysiga Magnarps Hamn finns Bjäre Fisk och Skaldjur restaurang och fiskbutik, med TruePOS kassasystem i båda. Det är paret Bosse och Jenny som driver det och de jobbar hela tiden för att ha ett brett utbud med högsta kvalitet och lokala råvaror från bygden. De använder TruePAY allt-i-ett-terminaler för att kunna ta beställning och betalning direkt vid gästen.

I butiken hittar man färsk fisk och skaldjur i mängder. Där finns även enklare rätter för takeaway, så som räksmörgåsar, fish & chips, pajer och färdiga fiskrätter. Dessutom har de en glasskiosk bredvid.