KUNDEXEMPEL

A&M SUSHI & COFFEE BAR

På A&M Sushi & Coffee bar i Ängelholm serveras det fantastiskt god sushi i kombination med fika — ett lite udda koncept som blivit väldigt uppskattat. De har en väldigt mysig miljö som är unikt för sushi. Det är ett ställe där man gärna sitter kvar länge och tar det lugnt med en kopp kaffe efter lunchen.

När de öppnade i oktober 2017 var det först bara ett café med lite enklare luncher och frukostar. Efter ett tag slog de även upp ett sushikök och succén var ett faktum direkt. Fikat de erbjuder är alltid bakat från grunden på plats och sushin görs med stor omsorg.

Inredning
Inredning

”Det är enkelt att beställa takeaway online. Det är något som lockar många!”

– Marielle Svensson, caféansvarig

Konceptet lockar alla typer av människor, allt från barnfamiljen och pensionärer till unga sushifantaster och tjänstemän som sitter och jobbar där en längre stund. De har ett snabbt wifi som lockar många och i den luftiga lokalen med 70 platser är det lätt att hålla avstånd och välja ett bås där man kan hålla sig för sig själv om man vill det.

Förutom två kassor med TruePOS har de en Customer Channel där kunderna kan hämta upp sin beställning själva, både de som sitter i restaurangen och de som beställt online via TrueORDER. De har till och med satt upp en upphämtningsskärm ut mot parkeringen så att takeaway-kunderna kan vänta i bilen.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!