TruePOS är vår egenutvecklade programvara för kassasystem med ett av marknadens mest användarvänliga gränssnitt. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

programmera på distans

Programmera artiklar centralt på distans.

Följ försäljning på distans

Följ försäljningen för alla kassor på distans i realtid via vår rapportapp.

Presentkort & kundklubb

Server för presentkort och kundklubb.

Personalliggare

Ha personalliggaren digitalt direkt i kassan.

Integration till bokföringen

Automatiska dagsrapporter till bokföring.

ETT KASSASYSTEM FÖR ALLA BANSCHER

Läs mer om branschspecifika funktioner här!

Vad vi kan erbjuda till din TruePOS

TRUEPAY

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Läs mer om vilken som passar bäst för er verksamhet!

TRUEAPP

En webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet. 

Självbetjäningsstation

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! Kiosken är en självbetjäningsstation för gästerna med betalning direkt i samband med beställning. Bongar skrivs ut i kassa och kök samt registreras i kassan. För en helt digital process kan kiosken kombineras med Chef Channel för digitala bongar och Customer Channel där gästen själv kan hämta upp sin beställning när den är färdig.

Digitalt bongsystem

CHEF CHANNEL

Håll ordning på alla beställningar och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram en rätt när den är färdig. Vid bordsbeställning med för- och varmrätt sorteras rätterna automatiskt och kan prickas av i köket efterhand.

Upphämtningsstation

Customer Channel

Snabba upp serveringsprocessen genom ett digitalt upphämtningssystem! Via en Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från köket. Kan även kombineras med TruePOS Kiosk och TrueAPP.

Puckar

Truecall

 Slipp spring och låt gästerna hämta sin mat själva! Skaffa ett pucksystem där numret på pucken läggs in på bongen via kassan. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

Prisfrågeterminal

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken för att låta kunderna slippa jaga personalen. Kunden tar en vara och skannar streckkoden för att få reda på pris.

Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna bara varans streckkod och fyll i antalet.

Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från kassan direkt i butiken. Används främst för att skriva ut hyllkantsetiketter och prismärka varor som saknad skreckkod.

  • Rapportapp som visar försäljning
  • Fakturering direkt från kassan, samfakturering för återkommande kunder
  • Digitala kvitton
  • Integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Automatiska dagsrapporter till bokföring
  • Webserver för central programmering
TruePOS Kassasystem
TruePOS Kundisplay swish

KUNDSKÄRM

En skärm på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid betalning med Swish visas en QR-kod som är enkel för kunden att skanna, istället för att skriva in nummer och belopp manuellt. Displayen kan även användas till bildspel och film med erbjudanden eller produktbilder.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Den sydostasiatisk restaurangkedjan Linnea & Basilika tar in influenser från Vietnam och Thailand. Kedjan grundades 2014 och är döpt efter ägarnas dotter Linnea. Restaurangerna i Helsingborg, Ängelholm och Falkenberg är centralägda, men resten drivs av franchisetagare. Restaurangen på Svågertorp är den 11:e i kedjan. Många av kunderna köper med sig takeaway och där är beställningar i appen från TrueAPP en stor favorit. En del av restaurangerna har även drive-through.

KUNDEXEMPEL

Den familjeägda Skånska hamburgerkedjan Surf Shack har i dagsläget fem restauranger. De har valt att ha all sin personal i köket och helt klara sig utan servitörer. Alla gäster beställer själva i deras TrueAPP eller en självbetjäningskiosk. På en del restauranger används puckar som vibrerar när beställningen är klar att hämtas. På andra har de istället en Customer Channel upphämtningsstation med en skärm som visar beställningsnummer, och ett Chef Channel digitalt bongsystem för att ta emot och styra beställningarna.