fbpx

Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver en café- eller restaurangkedja eller butikskedja. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

TruePOS Kassasystem för kedjor

programmera på distans

Programmera artiklar centralt på distans.

Följ försäljning på distans

Följ försäljningen för alla kassor på distans i realtid via vår rapportapp.

Integration till bokföringen

Automatiska dagsrapporter till bokföring.

Presentkort & kundklubb

Server för presentkort och kundklubb.

INTEGRATION TILL Personalliggare

Ha personalliggaren direkt i kassan.

ETT KASSASYSTEM FÖR ALLA BANSCHER

Läs mer om branschspecifika funktioner i TruePOS här!

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. Den hjälper er att spara steg i restaurangen och ger era gäster snabbare service.

TRUEAPP

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök och bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TruePOS Självbetjäningskiosk

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! Kiosken är en självbetjäningsstation för gästerna med betalning direkt i samband med beställning. Bongar skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. För en helt digital process kan kiosken kombineras med Chef Channel för digital bongar och Customer Channel upphämtningsskärm där gästen själv kan hämta upp sin beställning.

TruePOS Chef Channel

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras automatiskt till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

TruePOS Customer Channel

Customer Channel

Snabba upp utlämningsprocessen genom en upphämtningsskärm! Med hjälp av Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från kök och bar. Den kan även kombineras med beställningar från Självservicekiosken och TrueAPP.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Passar inte Customer Channel för er kan ni istället använda ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

TruePOS Price Checker

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken så att kunderna enkelt kan skanna streckkoden och få reda på pris.

TruePOS Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna enkelt varans streckkod och fyll i antal.

TruePOS Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS direkt i butiken! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder till att märka upp varor som saknar streckkod.

En helhetslösning för kedjeverksamhet

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangerna, caféerna eller butikerna, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS kassasystem restaurang

Fördelar med truepos

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ er försäljning via en Rapportapp
  • Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder
  • Spara papper genom att använda Digitala kvitton
  • Minska manuell administration tack vare integration med bokföringssystem & personalliggare
  • Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

OPTIMERA FLÖDET I ERA RESTAURANGER ELLER CAFÉER

Vi vill hjälpa er skapa smartare flöden och bättre förutsättningar för en snabbare service. Med våra produkter kan ni få ett 100% digitalt och sömlöst flöde som sparar tid för både personalen och gästerna.

Genom TrueAPP onlinebeställningar eller vår Självservicekiosk kan gästerna enkelt lägga sin beställning själva. Kök och bar eller barista får in bongarna på sin skärm med Chef Channel digitalt bongsystem. När beställningen är redo att hämtas dyker ordernumret upp på en upphämtningsskärm med Customer Channel. Snabbt, smidigt och enkelt!

TruePOS Självbetjäningskiosk

TruePOS Självservicekiosk

Digitalt bongsystem

Chef Channel digitalt bongsystem

TruePOS Customer Channel

Customer Channel digitalt upphämtningssystem

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan ni välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar ni både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan ni använda kassan offline. Kortbetalningar kommer inte att fungera, men ni kan ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder ni ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har ni Swish Handel i kassan får ni en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket ni inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Ni kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

Kundexempel

Den sydostasiatisk restaurangkedjan Linnea & Basilika tar in influenser från Vietnam och Thailand. Kedjan grundades 2014 och är döpt efter ägarnas dotter Linnea. Restaurangerna i Helsingborg, Ängelholm och Falkenberg är centralägda, men resten drivs av franchisetagare. Restaurangen på Svågertorp är den 11:e i kedjan. Många av kunderna köper med sig takeaway och där är beställningar i appen från TrueAPP en stor favorit. En del av restaurangerna har även drive-through.

KUNDEXEMPEL

Den familjeägda Skånska hamburgerkedjan Surf Shack har i dagsläget fem restauranger. De har valt att ha all sin personal i köket och helt klara sig utan servitörer. Alla gäster beställer själva i deras TrueAPP eller en självbetjäningskiosk. På en del restauranger används puckar som vibrerar när beställningen är klar att hämtas. På andra har de istället en Customer Channel upphämtningsstation med en skärm som visar beställningsnummer, och ett Chef Channel digitalt bongsystem för att ta emot och styra beställningarna.