Kassasystem kedja

TRUEPOS KASSASYSTEM FÖR KEDJOR

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem för kedjor som har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver en café- eller restaurangkedja eller butikskedja. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Nyfiken på hur TruePOS kan hjälpa er att jobba smartare?

TruePOS kassasystem för restaurang

SKRÄDDARSYDDA FUNKTIONER

PROGRAMMERA PÅ DISTANS

Programmera artiklar centralt på distans.

INTEGRATION TILL BOKFÖRINGEN

Automatiska dagsrapporter till bokföring.

INTEGRATION TILL PERSONALLIGGARE

Ha personalliggaren direkt i kassan.

FÖLJ FÖRSÄLJNING PÅ DISTANS

Följ försäljningen för alla kassor på distans via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn.

PRESENTKORT & KUNDKLUBB

Server för presentkort och kundklubb.

EN HELHETSLÖSNING FÖR KEDJOR

Med TruePOS får ni ett komplett kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangerna, caféerna eller butikerna. Vi hjälper er att skräddarsy era flöden för att kunna ge kunderna service i världsklass. Och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem

SMART KUNDDISPLAY

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

SUPPORT & GARANTI

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Digital kassa med kunddisplay

FÖRDELAR MED TRUEPOS

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:
Följ försäljningen via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn
Skräddarsydda funktioner och tillbehör som bongsortering och lagerhantering
Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och personalliggare
Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samfakturering
Flexibilitet och anpassningsbart
Spara kvittopapper med digital papperskorg

OPTIMERA FLÖDET I ERA RESTAURANGER ELLER CAFÉER

Vi vill hjälpa er skapa smartare flöden och bättre förutsättningar för en snabbare service. Med våra produkter kan ni få ett 100% digitalt och sömlöst flöde som sparar tid för både personalen och gästerna.

Genom TrueORDER onlinebeställningar eller vår Självservicekiosk kan gästerna enkelt lägga sin beställning själva. Kök och bar eller barista får in bongarna på sin skärm med Chef Channel digitalt bongsystem. När beställningen är redo att hämtas dyker ordernumret upp på en upphämtningsskärm med Customer Channel. Snabbt, smidigt och enkelt!

TrueORDER Eat-in
TrueCLOUD

TRUECLOUD

Håll koll på försäljning och statistik! TrueCLOUD är vårt rapport- och administrationsverktyg där du får full överblick över försäljningen i realtid för hela kedjan.

Vad säger våra kunder?

”Vi använder TruePOS kassasystem på alla våra enheter. En stabil och bra produkt som vi har växt med i dessa år. Vi är jättenöjda med TruePOS!”

”Systemet är användarvänligt även för personalen som kanske inte är tekniskt lagda.”

”Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!”

”Vi är väldigt glada för att jobba tillsammans med Kassacentralen. De är lyhörda och vi kan vara med och påverka så att det verkligen passar oss. Nu har vi mycket enklare att få överblick och det är sjukt användarvänligt"

"Integrationen till bokföringen sparar mycket jobb och utskrifter och underlättar för översikten. Det blir också en trygghet att ha allt sparat digitalt.”

”En fantastisk produkt och enastående leverans av kundservice. Utan tvivel ett av de mest driftsäkra kassasystemen marknaden har att erbjuda.”

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY ALLT-I-ETT

Spara steg i restaurangen och snabba upp er service! Med vår trådlösa Allt-i-ett-terminal kan servisen ha kassan i fickan överallt. Bonga in beställningar till kök och bar, framma rätter, dela nota och ta betalt med kvittoutskrift i en och samma enhet!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEORDER

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

SJÄLVSERVICEKIOSK

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! I kiosken gör gästen sin egen beställning och betalar direkt. Bongen skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. Kombinera med Chef Channel och Customer Channel för en 100% digital process.

CUSTOMER CHANNEL

Snabba upp utlämningen med en upphämtningsskärm! Skicka fram ordrar från Chef Channel och ordernumret dyker upp på skärmen. Kombinera med Självservicekiosk och TrueORDER för en 100% digital process.

TRUECALL

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Använd ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Puckarna laddas på hög.

PRICE CHECKER

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken! Kunderna skannar enkelt streckkoden på en vara och får reda på pris.

INVENTERINGSSKANNER

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner! Den lagrar informationen i kassan så att ni enkelt kan hålla koll på lagernivån.

ETIKETTSKRIVARE

Skriv ut egna etiketter från TruePOS! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder direkt i butiken.

VÅGAR & SKANNERS

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar och olika typer av skanners.

UTVALDA KUNDCASE

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!