fbpx
TruePOS by Kassacentralen

TRUEPOS KASSASYSTEM FÖR KEDJOR

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem för kedjor som har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver en café- eller restaurangkedja eller butikskedja. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Nyfiken på hur TruePOS kan hjälpa er att jobba smartare?

TruePOS kassasystem för restaurang

Skräddarsydda funktioner

programmera på distans

Programmera artiklar centralt på distans.

Följ försäljning på distans

Följ försäljningen för alla kassor på distans i realtid via vår rapportapp.

Integration till bokföringen

Automatiska dagsrapporter till bokföring.

Presentkort & kundklubb

Server för presentkort och kundklubb.

INTEGRATION TILL Personalliggare

Ha personalliggaren direkt i kassan.

Fördelar med truepos

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

  • Följ försäljningen via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn
  • Skräddarsydda funktioner och tillbehör som bongsortering och lagerhantering
  • Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och personalliggare
  • Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samlingsfakturering
  • Spara kvittopapper med digital papperskorg

ETT KASSASYSTEM FÖR ALLA BANSCHER

Läs mer om branschspecifika funktioner i TruePOS här!

En helhetslösning för kedjOR

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangerna, caféerna eller butikerna. Vi hjälper er att skräddarsy era flöden för att kunna ge kunderna service i världsklass. Och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem för kedjor
TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

Support & garanti

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

”Kassacentralen har sjukt bra support som alltid är trevliga och pedagogiska. Man känner sig sedd som kund.”

”En fantastisk produkt och enastående leverans av kundservice. Utan tvivel ett av de mest driftsäkra kassasystemen marknaden har att erbjuda.”

”Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!”

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY ALLT-I-ETT

Spara steg i restaurangen och snabba upp er service! Med vår trådlösa Allt-i-ett-terminal kan servisen ha kassan i fickan överallt. Bonga in beställningar till kök och bar, framma rätter, dela nota och ta betalt med kvittoutskrift i en och samma enhet!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEAPP

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

Chef Channel Digitalt bongsystem

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

TruePOS Självserviceskiosk

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! I kiosken gör gästen sin egen beställning och betalar direkt. Bongen skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. Kombinera med Chef Channel och Customer Channel för en 100% digital process.

Customer Channel upphämtningsskärm

Customer Channel

Snabba upp utlämningen med en upphämtningsskärm! Skicka fram ordrar från Chef Channel och ordernumret dyker upp på skärmen. Kombinera med Självservicekiosk och TrueAPP för en 100% digital process.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Använd ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Puckarna laddas på hög.

TruePOS Price Checker

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken! Kunderna skannar enkelt streckkoden på en vara och får reda på pris.

TruePOS Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner! Den lagrar informationen i kassan så att ni enkelt kan hålla koll på lagernivån.

TruePOS Etikettskrivare

etikettskrivare

Skriv ut egna etiketter från TruePOS! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder direkt i butiken.

Kassavåg & skanner

VÅGAR & SKANNRAR

Vi levererar både kassakopplade och fristående vågar, etikettvågar och olika typer av skannrar.

OPTIMERA FLÖDET I ERA RESTAURANGER ELLER CAFÉER

Vi vill hjälpa er skapa smartare flöden och bättre förutsättningar för en snabbare service. Med våra produkter kan ni få ett 100% digitalt och sömlöst flöde som sparar tid för både personalen och gästerna.

Genom TrueAPP onlinebeställningar eller vår Självservicekiosk kan gästerna enkelt lägga sin beställning själva. Kök och bar eller barista får in bongarna på sin skärm med Chef Channel digitalt bongsystem. När beställningen är redo att hämtas dyker ordernumret upp på en upphämtningsskärm med Customer Channel. Snabbt, smidigt och enkelt!

VARFÖR SKA DU VÄLJA VÅRT KASSASYSTEM?

Vi erbjuder ett kassasystem som är speciellt utformat för din verksamhet och ditt behov. Här är några skäl att välja oss:

  • Anpassat till din bransch

Vårt kassasystem är utformat med din branschs behov i åtanke. Kassan har alla funktioner som krävs för att effektivt hantera försäljning, orderhantering, inventering, personalhantering och rapportering.

  • Enkel användning

Vi har fokuserat på att göra vårt kassasystem lätt att använda och ha ett intuitivt gränssnitt. Det gör att dina anställda snabbt kan lära sig och använda systemet utan problem.

  • Flexibilitet och anpassningsbart

Vårt kassasystem kan anpassas efter dina specifika behov och krav. Vi förstår att varje verksamhet är unik och vi strävar efter att erbjuda en lösning som passar just din verksamhet.

  • Tillförlitlighet och support

Vi garanterar att vårt kassasystem är pålitligt och stabilt. Dessutom erbjuder vi kontinuerlig support och hjälp för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med vårt system.

  • Integration och skalbarhet

Vårt kassasystem kan enkelt integreras med andra företagssystem och verktyg som du redan använder. Dessutom kan systemet enkelt skalas upp eller ned efter behov, vilket gör det lämpligt för verksamheter i alla storlekar.

Vanliga frågor

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

Nej! I TruePOS kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt Skatteverkets regler. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverket

Vad händer om internet slutar fungera?

Tack vare att TruePOS har en fysisk kontrollenhet, snarare än en molnbaserad, kan du använda kassan offline och ta betalt med Swish eller kontanter.

Har TruePOS integration till bokföring?

Ja! TruePOS kan integreras med tre olika bokföringsprogram. Använder du ett annat kan ni istället få SIE-filer skickade till bokföringen automatiskt.

Läs mer om integrationer

Swish Handel eller Swish Företag?

Har du Swish Handel i kassan får du en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Dessutom dyker en unik QR-kod upp på kassans kunddisplay för kunden att skanna. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Läs mer om Swish

Har ni lösningar för event och festivaler?

Ja! Du kan korttidshyra kassor och kortterminaler av oss. Vår smidigaste lösning för event är vårt helt mobila kassasystem TruePAD som har kassa, kort och kvittoskrivare i en enda enhet!

Läs mer om vårt mobila kassasystem TruePAD

På A&M Sushi & Coffee bar I Ängelholm serveras det fantastiskt god sushi i kombination med fika — ett lite udda koncept som blivit väldigt uppskattat. De har en väldigt mysig miljö som är unikt för sushi. Det är ett ställe där man gärna sitter kvar länge och tar det lugnt med en kopp kaffe efter lunchen.

Förutom två kassor med TruePOS har de en Customer Channel där kunderna kan hämta upp sin beställning själva, både de som sitter i restaurangen och de som beställt online via TrueAPP. De har till och med satt upp en upphämtningsskärm ut mot parkeringen så att takeaway-kunderna kan vänta utanför i bilden på sin tur.

Surf Shack är en familjeägd Skånsk hamburgerkedja som i dagsläget har 4 restauranger på Malmö Väster, Malmö Ribban ”Beach Diner”, i Lunds Saluhall och på Center Syd i Löddeköpinge. De serverar smash burgers i en ombonad surfinspirerad miljö.

Surf Shack har valt att ha all sin personal i köket och helt klara sig utan servis. I stället beställer gästerna själva i deras TrueAPP eller en Självservicekiosk. På en del restauranger har de en upphämtningsskärm med en Customer Channel som visar beställningsnummer, och ett digitalt bongsystem för att ta emot och styra beställningarna.

FLER branscher

Nyfiken på en annan bransch? Läs mer om TruePOS för fler branscher här!