Vår egenutvecklade programvara TruePOS kassasystem har ett användarvänligt gränssnitt och alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver en café- eller restaurangkedja, har livsmedelsbutiker, eller detaljhandel. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay. Dessutom hanterar vi självbetjäningskassor.

programmera på distans

Programmera artiklar centralt på distans.

Följ försäljning på distans

Följ försäljningen för alla kassor på distans i realtid via vår rapportapp.

Integration till bokföringen

Automatiska dagsrapporter till bokföring.

Presentkort & kundklubb

Server för presentkort och kundklubb.

Personalliggare

Ha personalliggaren digitalt direkt i kassan.

ETT KASSASYSTEM FÖR ALLA BANSCHER

Läs mer om branschspecifika funktioner i TruePOS här!

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY

Använd vår egen kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support som hjälper till med båda delar. Vi erbjuder även en trådlös Allt-i-ett-terminal för både beställning och betalning i en och samma enhet med automatiska bongar till kök och bar. Den hjälper er att spara steg i restaurangen och ger era gäster snabbare service.

TRUEAPP

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök och bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TruePOS Självbetjäningskiosk

SJÄLVSERVICEkiosk

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! Kiosken är en självbetjäningsstation för gästerna med betalning direkt i samband med beställning. Bongar skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. För en helt digital process kan kiosken kombineras med Chef Channel för digital bongar och Customer Channel upphämtningsskärm där gästen själv kan hämta upp sin beställning.

TruePOS Chef Channel

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i köket och baren och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras automatiskt till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

TruePOS Customer Channel

Customer Channel

Snabba upp utlämningsprocessen genom en upphämtningsskärm! Med hjälp av Chef Channel dyker beställningen upp när den skickas fram från kök och bar. Den kan även kombineras med beställningar från Självservicekiosken och TrueAPP.

TrueCALL Pucksystem

Truecall

Slipp spring och låt gästerna hämta sin beställning själva! Passar inte Customer Channel för er kan ni istället använda ett pucksystem och kalla på gästen när beställningen är färdig. Er egen logotyp sätts in i mitten på varje puck.

TruePOS Price Checker

price checker

Sätt ut prisfrågeterminaler i butiken så att kunderna enkelt kan skanna streckkoden och få reda på pris.

TruePOS Inventeringsskanner

INventeringsskanner

Förenkla inventeringen med en handhållen skanner som lagrar informationen i kassan. Skanna enkelt varans streckkod och fyll i antal.

etikettskrivare

Skriv ut skräddarsydda etiketter från TruePOS direkt i butiken! Designa egna hyllkantsetiketter och streckkoder till att märka upp varor som saknar streckkod.

Med TruePOS får ni ett komplett  kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangerna, caféerna eller butikerna, ge kunderna service i världsklass samt ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem för kedjor

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:

Följ er försäljning via en Rapportapp

Fakturera direkt från kassan, samfakturera för återkommande kunder

Spara papper genom att använda Digitala kvitton

Minska manuell administration tackvare integration med bokföringssystem & personalliggare

Få automatiska dagsrapporter till bokföring och slipp pappersutskrifter

TruePOS Kundisplay swish

SMART KUNDDISPLAY

Skärmen på kassans baksida visar tydligt inslaget belopp. Vid Swishbetalningar visas en QR-kod som är enkel för er kund att skanna, istället för att manuellt skriva in nummer och belopp. Displayen kan även användas till bildspel och video.

Support & garanti

Vi erbjuder support och assistans på hela betalsystemet under hela avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader.

Kundexempel

Den sydostasiatisk restaurangkedjan Linnea & Basilika tar in influenser från Vietnam och Thailand. Kedjan grundades 2014 och är döpt efter ägarnas dotter Linnea. Restaurangerna i Helsingborg, Ängelholm och Falkenberg är centralägda, men resten drivs av franchisetagare. Restaurangen på Svågertorp är den 11:e i kedjan. Många av kunderna köper med sig takeaway och där är beställningar i appen från TrueAPP en stor favorit. En del av restaurangerna har även drive-through.

KUNDEXEMPEL

Den familjeägda Skånska hamburgerkedjan Surf Shack har i dagsläget fem restauranger. De har valt att ha all sin personal i köket och helt klara sig utan servitörer. Alla gäster beställer själva i deras TrueAPP eller en självbetjäningskiosk. På en del restauranger används puckar som vibrerar när beställningen är klar att hämtas. På andra har de istället en Customer Channel upphämtningsstation med en skärm som visar beställningsnummer, och ett Chef Channel digitalt bongsystem för att ta emot och styra beställningarna.