Om oss

SMARTARE FLÖDEN,
BÄTTRE LÖNSAMHET!

Kassacentralen är helhetsleverantör för kassasystem och betallösningar. Vi utvecklar kontinuerligt våra innovativa produkter TruePOS kassasystem med flera tilläggstjänster, TruePAY kortterminaler, TrueORDER onlinebeställningar, TruePAD enkel mobil kassa och TrueBOOKING bokningssystem. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, caféer och kedjor. TruePAD passar för lite mindre verksamheter. Vi anpassar kassasystemen efter era önskemål och försöker skräddarsy er lösning så mycket som möjligt.

Vi har lång erfarenhet inom kassabranschen och är ett 80-tal anställda i 12 städer; Malmö, Stockholm, Göteborg, Gävle, Helsingborg, Kalmar, Halmstad, Linköping, Jönköping, Sundsvall, Eskilstuna och Kristianstad. Dessutom har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela Sverige. Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support och garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi hjälper er att jobba smartare!

Karta kontor
MEDARBETARE
KUNDER
års
ERFARENHET

VÅR HISTORIA

2006

Året var 2006. Ulf Ericsson och hans partner William hade redan sålt kassaregister i över 20 år med Malmö som bas. Det var dags att visa att de menade allvar och registrerade Kassacentralen i Skåne AB. De tar in en praktikant vid namn Henrik Sellehed. Han visade sig kunna det här med datorer och systemutveckling och blir kvar längre än någon av dem kanske hade tänkt sig…

2010

När kassalagen kom år 2010 släppte vi vårt egenutvecklade kassasystem TruePOS. Till en början användes det mest av livsmedelsbutiker men utvecklingen mot restauranger tog fart allt mer. Kassacentralen hade nu 3 medarbetare.

2011

Vad hände med den där praktikanten Henrik? Jo, han gick in som delägare året därpå. Anna Fredricson kom in i bilden och tog bland annat hand om ekonomin. År 2013 gick hon också med som delägare och hennes restaurangbakgrund satte sina spår.

2017

Åren gick och vi blev fler och fler. År 2017 köpte vi upp två av våra återförsäljare i Gävle och Stockholm och startade Kassacentralen i Öst AB. Henrik fortsatte utveckla TruePOS tillsammans med vårt team i Polen och vi släppte ett antal tilläggstjänster till både butiker och restauranger.

2019

2019 var ett stort år för Kassacentralen. Vi anställde vår VD Magnus Andersson och det började bli dags för Ulf att trappa ner så småningom. (Han har fortfarande inte gett upp helt). Dessutom släppte vi våra största tilläggstjänster hittills och startade TruePAY AB och TrueORDER AB. Vi började gå ifrån att bara syssla med kassasystem och blev en helhetsleveratör som också utvecklade egna kortterminaler och onlinebeställningar för restauranger.

2020

Året därpå köpte vi upp ytterligare två återförsäljare. Nu hade vi kontor i Kalmar och Helsingborg också. Vi släppte vårt digitala bongsystem Chef Channel, upphämtningssystemet Customer Channel och Självservicekiosken för att fortsätta hjälpa restaurangerna att digitalisera sin verksamhet.

2021

Inte långt därefter gjorde vi vårt största uppköp någonsin och fick ett kontor i Göteborg också. Nu var vi över 50 medarbetare med kontor i 6 städer. Under 2021 släppte vi vår enkla mobila kassa TruePAD, som ett alternativ för mindre verksamheter och event. Dessutom vann vi Di Gasell för fjärde året i rad.

2023

Utvecklingen fortsätter och vi har mycket på gång. Idag är vi över 70 medarbetare och växer hela tiden. Dessutom vann vi Di Gasell igen för femte gången.

2024

Äntligen släpper vi TrueBOOKING — vårt bokningssystem för restauranger! Nu blir vi en total helhetsleverantör. Låt oss fortsätta hjälpa er att jobba smartare!

Våra medarbetare

Medarbetare Magnus

Magnus Andersson

Ser till att alla gör vad de ska och har roligt på jobbet. Har jobbat i kassabranschen länge och innan dess drivit nattklubb. Bjuder på glass ibland.

Medarbetare Henrik

Henrik Sellehed

Delägare sedan 2011 och mastermind bakom våra smarta produkter. Om man inte hittar honom bakom sin stängda kontorsdörr är han troligtvis i Polen och hejar på våra duktiga utvecklare!

Medarbetare Anna

Anna Fredricson

Delägare sedan 2013 och anledningen till att vi vunnit DI Gasell fem gånger. Ser till att allt går rätt till här och är den som håller i slantarna.

Medarbetare Jörgen

Jörgen Söderstjerna

Har helikopterperspektiv på hela leveranskedjan från försäljning till installation. Tar även hand om sina egna kunder. Har jobbat kassabranschen länge och innan dess drivit nattklubb.

Medarbetare Petter

Petter Lilia

Har det övergripande ansvaret för all försäljning i hela koncernen. Har lång erfarenhet inom försäljning och kommer senast från Wasa Kredit som e-handelsansvarig.

Medarbetare Sara

Sara Idberg

Ansvarar för all marknadsföring och kommunikation. Har förmånen att träffa våra roliga kunder och skapa härligt content! Utbildad grafiker och har tidigare jobbat i restaurangbranschen.

Medarbetare Louise

Louise Rosengren

Ska göra våra nöjda kunder ännu nöjdare! Utbildad kravanalytiker som jobbat med många olika saker. Troligtvis den enda som lyckats fastna i ett lyckohjul två gånger.

Medarbetare Jimmy

Jimmy Aneslätt

Håller i trådarna för vår nya bokningstjänst. Har många kontakter från tidigare jobb i restaurangbranschen och gillar att spela padel och golf.

Medarbetare Mikael

Mikael Karlsson

Säljare för vår nya bokningstjänst. Har jobbat i tobaksbranschen på Philip Morris i 30 år och har ett gediget kontaktnät inom krognäringen. Golfar gärna både på och efter arbetstid.

Medarbetare Robert

Robert Dahlander

TrueORDER-mästare som är ansvarig för våra kunders onlinebeställningar. Började på supporten med en gedigen restaurangbakgrund som han gärna skryter om.

Medarbetare Khelia

Khelia Seifo

Utbildad IT-ingenjör från Syrien som är specialist på onlinebeställningar. Lyssnar in våra kunders behov och håller i utvecklingen för TrueORDER.

Medarbetare Jonna

Jonna Kytölä

Hjälper till på TrueORDER-avdelningen med programmering av onlinebeställningar. Utbildad produktdesigner som gärna 3D-printar allt möjligt.

Medarbetare Anders

Anders Frid

Har nöjet att leda supportstjärnorna och kan väl därmed kallas för support-universums mittpunkt. Är lite av en TruePOS-guru och är expert på att programmera kassor och ta fram speciallösningar för kunder.

Medarbetare Björn

Björn Sönne

Erfaren supportstjärna som även roddar över utvecklingen av en del av våra produkter. Fokuserar på problemlösning och internutbildning och svarar i telefon på härlig Gislavedsdialekt.

Medarbetare Shad

Shad Beston

En av våra supportstjärnor med ett specialintresse för hårdvara. Hjälper även gärna till på kurdiska.

Medarbetare Andreas

Andreas Jönsson

Sjöbo-påg som började som praktikant under sin utbildning till technical operations specialist och är nu supportstjärna.

Medarbetare Jonathan

Jonathan Plessen

Började som praktikant under sin utbildning inom it-support och har nu blivit supportstjärna. Fråga honom gärna om hans bil.

Medarbetare Motasem

Motasem Farraj

Jobbade tidigare som grafisk formgivare i Jordanien innan han flyttade hit och utbildade sig till supporttekniker. Hjälper gärna till på arabiska.

Medarbetare Oscar S

Oscar Ståhlbrand

Skejtare från Södertälje som förälskat sig i Malmö. Har bakgrund inom restaurang, plåtslagare och sälj men har senast arbetat inom it-support. Battletag: Ståhlis #21206

Medarbetare My

My Vu

Landskronatjej som gillar gaming och att rita. Har tidigare jobbat i butik och läste spelprogrammering på gymnasiet.

Medarbetare Martin

Martin Ebertz

Klassens clown med tidigare erfarenhet som service delivery manager och ser nu till att vi får ett grymt arbetssätt och börjar jobba ännu mer effektivt.

Medarbetare Tomy

Tomy Yusova

Programmerar och installerar kassor på löpande band. Började som praktikant under sin utbildning inom it-support. Innan dess jobbade han som yrkeschaufför ”alldeles för länge”.

Medarbetare Benny

Benny Holmdahl

Har hand om lagret och jobbar med att skicka grejer och hålla ordning. Fotbollsnörd som tidigare jobbat på UPS på Sturups flygplats.

Medarbetare Maria

Maria Månsson

Tar hand om TruePAY-avtal och sitter på nyckeln till det hemliga kortterminalrummet. Kommer från hotellbranschen och är norrlänning, trots att det inte hörs längre.

Medarbetare Oscar

Oscar Gyllsten

Hjälper till på TruePAY-avdelningen med avtal och terminaler. Är van vid snabba puckar från sin tid som hockeyspelare och har tidigare jobbat som brevbärare.

Medarbetare Johanna

Johanna Westling

Har hand om koncernredovisningen för alla våra bolag. Göteborgare och hästtjej som tidigare jobbat på PWC och Baker Tilly.

Medarbetare Sandra

Sandra Johansson

Sysslar med koncernredovisningen
för alla våra bolag. Riktig Malmöit och fotbollstjej som tidigare arbetat som redovisningskonsult inom revisionsbranschen.

Medarbetare Parina

Parina Johansson

Relativt nyexad från ekonomiutbildningen och hjälper nu till på ekonomiavdelningen. Kommer från turismbranschen och har bland annat jobbat på skidanläggning.

Medarbetare Matilda

Matilda Holmgren

Jobbar med arbetsmiljöfrågor och rekrytering av nya stjärnor till alla våra kontor. Fixar AW:s där hon själv ofta leder festandet. Kommer från bemannings- och rekryteringsbranschen och har innan dess jobbat på café som platschef.

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!