KUNDEXEMPEL

VACCINDIREKT

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör och finns i Sverige och Finland. De har ett 30-tal mottagningar och ett 20-tal bussar, som de kallar Fästingbussen, som kör runt till olika städer. De har 50 års erfarenhet och erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester samt utfärdar läkar- och hälsointyg från Malmö i söder till Gävle i norr samt i Finland.

När Fästingbussen först började rulla för 20 år sedan var de först i Sverige med mobila vaccinationsenheter. De vaccinerar mot TBE, Bältros, Hepatit, HPV, Vattkoppor samt grundvaccin och ger allmän information om fästingsjukdomar. På bussarna använder VaccinDirekt TruePAD enkel molnbaserad kassa för att ta betalt.

VaccinDirekt & Kassacentralen
TruePOS Kassasystem Reception

”Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!”

– Sara Andersson, CFO på VaccinDirekt

På mottagningarna använder de  TruePOS kassasystem med TruePAY kortterminaler. Vissa står ute i receptionen, medan en del har en kassa i varje mottagningsrum. De använder integrationer till bokföringssystem, lagersystem och CRM-system som förenklar administrationen.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!