TESTIMONIAL: VACCINDIREKT

VAD SÄGER VACCINDIREKT?

Sara Andersson, CFO på VaccinDirekt, hade gjort grundlig research innan hon stötte på våra system ute hos en av våra restaurangkunder. När hon såg den vita handterminalen blev hon nyfiken.

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör och finns i Sverige och Finland. De firade 50 år förra året och för 20 år sedan var de först ut med mobila vaccinationsenheter. Utöver de 32 mottagningar de är uppe i nu kör VaccinDirekt ut med 23 bussar, som de kallar Fästingbussen, till olika städer.

HÖGA KRAV PÅ DRIFTEN

Bussäsongen är i gång under perioden april till oktober och då vaccinerar de främst mot TBE, men även annat. Bussarna kräver en helt mobil kassa som klarar av högt tryck och fungerar överallt. Den behöver dessutom vara snabb och enkelt att använda. Snabb därför att de ofta kan ha kö och tjänar på att vara snabbast om det finns konkurrenter på samma plats. Användarvänligheten är framför allt viktig i bussarna eftersom de har mycket inhyrd personal på timmar som måste kunna lära sig att hantera kassan fort.

– Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!

VaccinDirekt & Kassacentralen

Sara Andersson, CFO på VaccinDirekt i mitten

Deras tidigare lösning var inte tillräckligt mobil. Den bestod av flera olika komponenter och krävde egen router på plats. Efter mycket research valde Sara att gå vidare med oss och på bussarna använder de nu TruePAD molnbaserad kassa.

– Den är supersnabb till köp och enkel att använda, även för oteknisk personal!

Läs mer om TruePAD 

TruePOS kassasystem mottagningsrum
VaccinDirekt TruePAD

På mottagningarna använder de TruePOS kassasystem med kortterminaler från TruePAY. Sara tycker att det är en fördel att vi har vår egen betallösning så att vi kan hjälpa till med allt. De gör även en hel del kundfakturering direkt från TruePOS till sitt bokföringsprogram, vilket de inte kunde innan med deras tidigare lösning.

Vi gjorde en del utveckling specifikt för VaccinDirekt, bland annat i vår nya cloudlösning TrueCLOUD och integrationer till deras CRM-system och lagersystem.

– Med integrationen till lagersystemet kan jag följa lagervärde på dagsbasis, vilket underlättar väldigt mycket!

Läs mer om Integrationer 

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!