fbpx

Vi fick äran att vara kassaleverantör till Big Slap festival i Malmö 2022 och 2023! Med artister som Martin Garrix och Swedish House Mafia lockades över 50 000 besökare båda åren till Nyhamnen första helgen i augusti.

Big Slap TruePAD by Kassacentralen
Big Slap TruePAD mobilt kassasystem
Big Slap festival 2023

Grundaren Ali Eftekhari började arrangera festivalen 2013 på Tallriken i Pildammsparken. Eftersom det begränsade utrymmet rymmer bara 15 000 besökare var de tillslut tvungna att expandera till Nyhamnen — ett område som tar in dubbelt så många, och med möjlighet för större scen, fler försäljningstält och mer nöje.

TruePAD kassasystem bartält
Big Slap bar
Big Slap bartält
TruePAD kassasystem bar

Området bestod av ett stort publikutrymme framför scenen med mat- och dryckestält på rad över en stor yta, foodcourts, barområde och tivoli. Dessutom en VIP-läktare med plats för 4 000 besökare med egna barer och läktare för businesslounge och cabanatält.

Big Slap valde att enbart jobba med våra mobila molnbaserade kassor TruePAD. Med så många som jobbade i tält och barer måste det vara enkelt att ta betalt. Alla tält och försäljningsställen krävde över 100 TruePADs och de har varit mycket nöjda alla år. Stort tack för förtroendet!

TruePAD kassasystem festival
Big Slap TruePAD i baren