fbpx

19 maj 2023

AUTOMATISERA OCH MINSKA MANUELLT ARBETE I RESTAURANGEN

För att driva restaurang behöver du ett kassasystem, ett personal- och lönesystem, och ett bokföringssystem. Det tar tid att administrera alla delar av verksamheten. Med hjälp av integrationer mellan systemen automatiseras en stor del av arbetet och du får mer tid över till annat!

Minska manuellt arbete i restaurangen

SPARA TID OCH ARBETE MED INTEGRATIONER

Bokföringen brukar vara den del man vill spara in mest tid och arbete på. Att automatisera så långt det går ger mer tid över till att faktiskt analysera resultatet och de insikter försäljningsstatistiken kan ge. Tack vare integrationen från kassasystemet skickas alla dagsrapporter automatiskt till bokföringen. På det sättet sparar ni även en hel del papper! Ni får också ett gemensamt artikelregister och kan fakturera direkt från kassasystemet. Smart va?

Vår kund Kvarteret Erikstorp och Mötesplats Borstahusen använder integrationen till Fortnox. Läs mer om hur de arbetar med Fortnox-integrationen här nedan!

FÅ BÄTTRE INSIKER MED KOPPLING TILL PERSONALHANTERINGEN

Genom att koppla ihop kassasystemet med personalhanteringen får du en komplett ekonomisk översikt över personalkostnad i förhållande till försäljning. På så vis kan du enklare planera schemaläggningen på ett lönsamt sätt. Fördelningen av dricks automatiseras också enligt de regler ni sätter. Om ni jobbar med personlig dricks löser ni detta smidigt genom olika servitörsinlogg i kassorna och terminalerna.