Kassasystem restaurang, bar & nattklubb

TRUEPOS KASSASYSTEM FÖR RESTAURANG

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som har alla smarta funktioner ni behöver för att driva restaurang. Det är användarvänligt och enkelt att jobba med. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Nyfiken på hur TruePOS kan hjälpa er att jobba smartare?

TruePOS kassasystem för restaurang

SKRÄDDARSYDDA FUNKTIONER

BONGSORTERING

Dela upp bongarna till olika bongskrivare i kök och bar.

PRESENTKORT & LUNCHKORT

Skapa kundlojalitet genom presentkort eller lunchkort.

SERVITÖRSINLOGG

Ha ett inlogg för varje servis för att kunna följa statistik och se dricks.

FRAM/VÄNTA

Låt servisen kommunicera med köket med hjälp av fram/vänta-systemet, antingen från en kassa eller TruePAY Allt-i-ett-terminal.

PAKETPRIS PÅ ARTIKLAR

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras av automatiskt.

TIDSINSTÄLLDA PRISNIVÅER

Ställ in andra priser på vissa artiklar under en bestämd tidsperiod som till exempel After Work.

BORDSHANTERING

Se bordskarta och dela notor med stolsystem.

ARTIKELRÄKNARE

Håll koll på hur många dagens lunch ni har kvar, eller hur många ni har sålt, direkt i kassan.

MULTIPAY

Använd flera kortterminaler till samma kassa för att effektivisera flödet.

EN HELHETSLÖSNING FÖR RESTAURANG

Med TruePOS får ni ett komplett kassasystem för att enkelt kunna ta betalt i restaurangen. Vi hjälper er att skräddarsy era flöden för att kunna ge kunderna service i världsklass. Och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb.

TruePOS Kassasystem

SMART KUNDDISPLAY

Använd kassans kunddisplay till att visa bildspel och video! Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

SUPPORT & GARANTI

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Digital kassa med kunddisplay

FÖRDELAR MED TRUEPOS

Vår målsättning är att erbjuda en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen. Här är några exempel på vad TruePOS kan göra för er:
Följ försäljningen via TrueCLOUD direkt i mobilen eller datorn
Skräddarsydda funktioner och tillbehör för restaurang, bar och nattklubb
Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och personalliggare
Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samfakturering
Flexibilitet och anpassningsbart
Spara kvittopapper med digital papperskorg

DEN DIGITALA RESTAURANGEN

Minns du när en kassa var till för att registrera försäljning och få ut ett kvitto? När du behövde slå in samma belopp en gång till i kortterminalen och få ut ytterligare ett kvitto? I restaurangen kunde gästerna få höra att de behövde ”gå fram till kassan”, efter att ha fått en pappersnota vid bordet. Servisen sprang fram och tillbaka mellan borden, köket och kassan, skrev ner allt på ett block för att sedan slå in det i kassan. Behövde ett annat sällskap hjälp samtidigt fick de lov att vänta in servisens springrunda först. I lunch- och snabbmatsrestaurangen stod en personal i kassan under rusningstid för att slå in alla beställningar, medan köket ropade ut de som var färdiga.

Visst är det skönt att det inte ser ut så längre? Idag har varje servis hela kassasystemet i fickan vart de än går. Beställningar, köksmeddelanden, bordskarta, betalning och kvittoskrivare — allt i en trådlös kortterminal på höften. Eller så tar gästerna hand om sina egna beställningar med mobilen via QR-koder på bord. Då får servisen mer tid över till att prata med gäster och rekommendera mat och dryck.

I snabbmatsrestaurangen jobbar alla i köket medan gästerna sköter beställningen själva i en självservicekiosk eller mobilen. De följer sin beställning på en upphämtningsskärm och hämtar den när den är klar.

En ny vardag utan papper

I vår nya digitala värld behöver vi inget papper. Papperskvitton, anteckningsblock och pappersbongar är ett minne blott. Servisens anteckningsblock har blivit en touchskärm i en kortterminal. Kökets bongskrivare har bytts ut mot en lättöverskådlig touchskärm på väggen. Och vill gästen inte ha kvitto behöver det inte ens skrivas ut.

Allt manuellt arbete med att lägga in dagsrapporter i bokföringssystemet är också borta tack vare smarta integrationer. Nu finns det mer tid över till att analysera ekonomin och optimera verksamheten.

Idag består restaurangens vardag av mindre spring och mer tid för bättre service. Kassasystemet används inte bara för att registrera försäljning. Det är navet i verksamheten. Och medan kassan numera snarare jobbar i bakgrunden träder i stället de nya smarta verktygen fram i centrum. Tack vare den här utvecklingen har vi kunnat skapa smartare flöden och bättre lönsamhet för tusentals restauranger.

Vi hjälper er att jobba smartare!

Procentdricks

PROCENTDRICKS

— SERVISENS BÄSTA VÄN!

Kommer du ihåg när dricksen skulle anges med totalbelopp? När gästerna envisades med att skriva sin pinkod i stället? Eller avrunda beloppet upp till närmaste tiotal? Med procentdricks är livet så mycket lättare. Det är enkelt att välja mellan 5, 10 och 15 procent och slippa räkna själv. Att inte dricksa någonting går givetvis bra det med. Oavsett blir valet enklare och betalningen snabbare för både gäst och servis.

TRUECLOUD

Håll koll på försäljning och statistik! TrueCLOUD är vårt rapport- och administrationsverktyg där du får full överblick över försäljningen i realtid.

TrueCLOUD
Kassasystem med restaurangintegrationer

KASSASYSTEMET

— EN CENTRAL DEL I DEN OPERATIVA DRIFTEN AV RESTAURANGEN

Kassasystemet är en central del i den dagliga driften av en restaurang. Det är därför viktigt att det kassasystem ni väljer har alla funktioner som ni behöver. Det kan gälla alltifrån integrationer med andra system som bokföringsprogram, personal- och lönesystem eller tappmätare, till smarta funktioner som effektiviserar det operativa arbetet i restaurangen.

Bokningssystemet med guldkant

TrueBOOKING är ett bokningssystem av Kassacentralen för restauranger med användarvänligt gränssnitt och effektiva gästprofiler!

TrueBOOKING bokningssystem för restauranger

Vad säger våra kunder?

”Vi är väldigt glada för att jobba tillsammans med Kassacentralen. De är lyhörda och vi kan vara med och påverka så att det verkligen passar oss. Nu har vi mycket enklare att få överblick och det är sjukt användarvänligt"

"Integrationen till bokföringen sparar mycket jobb och utskrifter och underlättar för översikten. Det blir också en trygghet att ha allt sparat digitalt.”

”En fantastisk produkt och enastående leverans av kundservice. Utan tvivel ett av de mest driftsäkra kassasystemen marknaden har att erbjuda.”

”Systemet är användarvänligt även för personalen som kanske inte är tekniskt lagda.”

”Ni har en fantastisk service, lyssnar alltid och vill utvecklas! Det känns också som att ni tagit väl hand om era kunder under pandemin och att man verkligen haft er i ryggen.”

JOBBA SMARTARE MED TRUEPOS!

TRUEPAY ALLT-I-ETT

Spara steg i restaurangen och snabba upp er service! Med vår trådlösa Allt-i-ett-terminal kan servisen ha kassan i fickan överallt. Bonga in beställningar till kök och bar, framma rätter, dela nota och ta betalt med kvittoutskrift i en och samma enhet!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEORDER

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

SJÄLVSERVICEKIOSK

Öka försäljningen med tillvalsbeställningar! I kiosken gör gästen sin egen beställning och betalar direkt. Bongen skrivs ut i kök och bar och registreras i kassan. Kombinera med Chef Channel och Customer Channel för en 100% digital process.

CUSTOMER CHANNEL

Snabba upp utlämningen med en upphämtningsskärm! Skicka fram ordrar från Chef Channel och ordernumret dyker upp på skärmen. Kombinera med Självservicekiosk och TrueORDER för en 100% digital process.

UTVALDA KUNDCASE

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!