Öka försäljningen med ännu en kanal! Vi utvecklar en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Gästen kan välja mellan eat-in- eller takeaway-beställning och betalar enkelt med kort eller swish. Beställningarna skrivs ut i kassa och kök och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet. I vissa fall utvecklar vi även en individuell app efter era preferenser och med er egen grafiska profil.

TrueAPP beställningsapp

för era GÄSTER

AVHÄMTNING

Ge era återkommande gäster en chans att slippa köa. Gästen beställer och betalar direkt online och väljer själv tid för leverans. Ordern och leveranstid godkänns i kassan innan en bong skrivs ut. Med funktionen PICK UP kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.

BORDSSERVERING

Era gäster slipper vänta in servisen och gör sin beställning och betalning via mobilen istället. Bordsnumret kan antingen matas in manuellt eller skannas med hjälp av en QR-kod. Gästen väljer från menyn, anger eventuella allergier eller andra meddelanden och avslutar med att betala direkt i webbappen med swish eller kort. En bong skrivs ut på rätt skrivare eller skärm i till exempel kök och bar.

ERBJUDANDEN

Ge gästerna välkomsterbjudanden så som en gratis eller rabatterad lunch på första köpet via en digital kupong. Funkar bara med en egen app då gästen måste ha ett unikt inlogg.

LOJALITET

I appen kan återkommande gäster samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Alternativt kan de köpa digitala lunchkort i appen laddat med artiklar. Köpen görs i kassan genom att en QR-kod i appen skannas.

PRESENTKORT

Låt gästerna köpa ett digitalt presentkort i appen! Information om saldo och tidigare transaktioner finns med. Presentkortet kan även skickas till en annan person som present eller gåva.

HITTA NÄRMASTE restaurang

Visa närmaste restaurang i appen med hjälp av en GPS-vägbeskrivning.

för er

Spara tid

Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så kan er personal fokusera på maten. Vid takeaway blir det mindre kötid och smidigare upphämtning för era gäster. Vid bordsservering med QR-koder slipper ni ta tid åt att ta beställningar.

ADMINISTRERA centralt

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Ställ in tider för öppning och stängning och markera om en artikel är slut.

HITTA ER TRUEAPP

När vi skapat er webbapp kan ni länka till den via er hemsida och Facebooksida. Om vi utvecklar en egen app kommer den att vara tillgänglig för både IOS (App Store) och Android (Google Play). Ni kan även ha en QR-kod vid kassan för nedladdning.

TrueAPP Beställningsapp

Läs gärna våra tips om marknadsföring och förbättring av kundupplevelsen i  broschyrerna nedan!

våra andra produkter