Öka försäljningen med ännu en kanal! Vi utvecklar en individuell beställningsapp efter era preferenser och med er egen grafiska profil. Gästen kan välja mellan eat-in- eller takeaway-beställning och betalar enkelt med kort eller swish. Beställningarna skrivs ut i kassa och kök och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet. Självklart medföljer det en webbversion till er hemsida!

TrueAPP beställningsapp

för era GÄSTER

AVHÄMTNING

Ge era återkommande gäster en chans att slippa köa. Gästen beställer och betalar direkt i appen och väljer själv tid för leverans. Ordern och leveranstid godkänns i kassan innan en bong skrivs ut.

Med funktionen PICK UP kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.

BORDSSERVERING

Era gäster slipper vänta in en servitör och gör sin beställning och betalning via mobilen istället. Bordsnumret kan antingen matas in manuellt eller skannas med hjälp av en QR-kod. Gästen väljer från menyn, anger eventuella allergier eller andra meddelanden och avslutar med att betala direkt i appen med swish eller kort. En bong skrivs ut på rätt skrivare eller skärm i till exempel kök och bar.

ERBJUDANDEN

Ge gästerna välkomsterbjudanden så som en gratis eller rabatterad lunch på första köpet via en digital kupong.

LOJALITET

Återkommande gäster kan samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Alternativt kan de köpa digitala lunchkort i appen laddat med artiklar. Köpen görs i kassan genom att en QR-kod i appen skannas. 

PRESENTKORT

Låt gästerna köpa ett digitalt presentkort i appen! Information om saldo och tidigare transaktioner finns med. Presentkortet kan även skickas till en annan person som present eller gåva.

HITTA NÄRMASTE BUTIK

Visa närmaste butik eller restaurang med hjälp av en GPS-vägbeskrivning.

för er

Spara tid

Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så kan er personal fokusera på maten. Vid takeaway blir det mindre kötid och smidigare upphämtning för era kunder.

ADMINISTRERA centralt

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna.

LADDA NER

När vi skapat er app kommer den att vara tillgänglig för både IOS (App Store) och Android (Google Play). Ni kan även ha en QR-kod vid kassan för nedladdning.

TrueAPP Beställningsapp

Läs gärna våra tips om marknadsföring och förbättring av kundupplevelsen i  broschyrerna nedan!

våra andra produkter