Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar vi en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vil ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen via er beställningssida och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TrueAPP onlinebeställningar

TAKEAWAY

AVHÄMTNING

Ge era gäster en chans att slippa köa. Gästen beställer och betalar direkt online och väljer själv tid för leverans. Ordern och leveranstid godkänns i kassan innan en bong skrivs ut. Med funktionen PICK UP kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.

UTKÖRNING

Vill ni erbjuda utkörning? Inga problem! Vi lägger till det som leveransalternativ. Ställ in en radie på max antal kilometer från restaurangen. TrueAPP känner av beställarens adress och avgör om utlörning är möjligt.

DROPZONE

Vill ni ha en utkörningsrunda? Ange tidsbestämda avlämningsplatser och låt kunderna förbeställa och hämta upp när ni kommer ut med maten.

ERBJUDANDEN

Ge gästerna rabatterade priser eller digitala kuponger i form av rabattkoder.

LOJALITET

Återkommande gäster kan samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Köpen görs i kassan och ni skannar QR-kod i gästens mobil.

PRESENTKORT

Låt gästerna köpa ett digitalt presentkort! Information om saldo och tidigare transaktioner finns med. Presentkortet kan även skickas till en annan person.

ADMINISTRERA CENTRALT

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Ställ in tider för öppning och stängning och markera om en artikel är slut.

STARTPAKET

Ni får ett startpaket med material som ni kan använda för att marknadsföra era onlinebeställningar. Ni kommer även få tips på vad som är bra att tänka på när det kommer till kundupplevelsen och hur ni kan synas bättre online.

TrueAPP beställningssida

EAT-IN

BORDSSERVERING

Era gäster slipper vänta in en servitör och gör sin beställning och betalning via mobilen istället. Gästen väljer från menyn, anger eventuella allergier eller andra meddelanden och avslutar med att betala direkt med swish eller kort. En bong skrivs ut på rätt skrivare eller skärm i kök och bar.

QR-KODER

Bordsnumret kan antingen matas in manuellt eller skannas med hjälp av en QR-kod på bordet. Vi tar fram koderna till varje bord och hjälper gärna till med skyltarna!

SKRÄDDARSY MENYN

Välj om ni vill lägga in hela menyn eller bara dryck, dessert eller barmeny. Ni kanske bara vill ha QR-koder på uteserveringen? Bestäm själva hur just er service ska se ut!

SPARA TID

Genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg så sparar ni tid och steg i restaurangen. Personalen kan fokusera på maten och service, och slipper ta tid åt att ta beställningar.

ADMINISTRERA CENTRALT

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Lägg in rabatterade priser och markera om en artikel är slut.

Bordsbeställning med QR-kod

Läs gärna våra tips om marknadsföring och förbättring av kundupplevelsen i  broschyrerna nedan!

våra andra produkter