Stad: Malmö/Linköping

Fredrik Weber

Fredrik Weber

Jobbat som IT-tekniker för Region Skåne innan och har nu gått över till att installera kassor. Fotbollspappa med både hund och katt. Grillar inte så mycket trots sitt efternamn.
Read more
Medarbetare Peter D

Peter Dahlström

Säljer och installerar kassor i Linköping. Har aldrig haft ett jobb, utan vuxit upp i ett familjeföretag och hållit på med kassor hela livet.
Read more
Medarbetare Andreas A

Andreas Astrén

Har hand om våra samarbetspartners och större kundrelationer. Född i branschen och har jobbat hela sitt yrkesliv i ett familjeföretag i Kristianstad.
Read more
Medarbetare Parina

Parina Johansson

Relativt nyexad från ekonomiutbildningen och hjälper nu till på ekonomiavdelningen. Kommer från turismbranschen och har bland annat jobbat på skidanläggning.
Read more
Medarbetare My

My Vu

Landskronatjej som gillar gaming och att rita. Har tidigare jobbat i butik och läste spelprogrammering på gymnasiet.
Read more
Medarbetare Oscar S

Oscar Ståhlbrand

Skejtare från Södertälje som förälskat sig i Malmö. Har bakgrund inom restaurang, plåtslagare och sälj men har senast arbetat inom it-support. Battletag: Ståhlis #21206
Read more
Medarbetare Matilda

Matilda Holmgren

Jobbar med arbetsmiljöfrågor och rekrytering av nya stjärnor till alla våra kontor. Fixar AW:s där hon själv ofta leder festandet. Kommer från bemannings- och rekryteringsbranschen och har innan dess jobbat [...]
Read more
Medarbetare Sandra

Sandra Johansson

Sysslar med koncernredovisningenför alla våra bolag. Riktig Malmöit och fotbollstjej som tidigare arbetat som redovisningskonsult inom revisionsbranschen.
Read more
Medarbetare Johanna

Johanna Westling

Har hand om koncernredovisningen för alla våra bolag. Göteborgare och hästtjej som tidigare jobbat på PWC och Baker Tilly.
Read more
Medarbetare Oscar

Oscar Gyllsten

Hjälper till på TruePAY-avdelningen med avtal och terminaler. Är van vid snabba puckar från sin tid som hockeyspelare och har tidigare jobbat som brevbärare.
Read more

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!