Spara tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar vi en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen via er TrueAPP beställningssida och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

TAKEAWAY
AVHÄMTNING
Ge era gäster en chans att slippa köa. Gästen beställer och betalar direkt online och väljer själv tid för leverans. Ordern och leveranstid godkänns i kassan innan en bong skrivs ut. Med funktionen PICK UP kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.
UTKÖRNING
Vill ni erbjuda utkörning? Inga problem! Vi lägger till det som leveransalternativ. Ställ in en radie på max antal kilometer från restaurangen. TrueAPP känner av beställarens adress och avgör om utlörning är möjligt.
DROPZONE
Vill ni ha en utkörningsrunda? Ange tidsbestämda avlämningsplatser och låt kunderna förbeställa och hämta upp när ni kommer ut med maten.
ERBJUDANDEN
Ge gästerna rabatterade priser eller digitala kuponger i form av rabattkoder.
LOJALITET
Återkommande gäster kan samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Köpen görs i kassan och ni skannar QR-kod i gästens mobil.
PRESENTKORT
Låt gästerna köpa ett digitalt presentkort! Information om saldo och tidigare transaktioner finns med. Presentkortet kan även skickas till en annan person.
ADMINISTRERA CENTRALT
Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Ställ in tider för öppning och stängning och markera om en artikel är slut.
STARTPAKET
Ni får ett startpaket med material som ni kan använda för att marknadsföra era onlinebeställningar. Ni kommer även få tips på vad som är bra att tänka på när det kommer till kundupplevelsen och hur ni kan synas bättre online.

VAD SÄGER NÅGRA AV VÅRA KUNDER?

SUSHIDO
”All mat görs på beställning. Därför är vi jättenöjda med TrueAPP. Kunderna beställer i förväg och det ger oss tid att förbereda maten.” – Ulrika Örnbåge, ägare
”Det kändes vettigt att använda TrueAPP när vi redan hade TruePOS. Det är jättesmidigt att få in allt via kassan! Det underlättar att ha en och samma leverantör där allt är integrerat och kommer in i bokföringen.” – Mikael Örnbåge, ägare.

KRÖGAREN & BAGAREN
”Jag ber alla som ringer in att beställa online istället. Många förbeställer och då är det betalt och klart när de kommer. Det är smidigt för både gästerna och kockarna!” – Dullo Yetish, ägare
Nu slipper de handskrivna lappar och missförstånd. Det blir aldrig fel deras håll och de kan undvika onödiga diskussioner. Dullo tycker att det är lättare att hålla koll och kan ta ledigt ibland. Dessutom blir det lättare med ekonomin när allt sammanställs på samma rapport i kassan.

BJÄRREDS KROG, HÖLLVIKENS PIZZERIA & SKURUPS PIZZERIA
”TrueAPP har sparat oss en anställd per ställe som bara svarar i telefon. Nu vill vi öka försäljningen så att nästan 100% av beställningarna sker online!”
– Diar Haciy, ägare
Flödet går snabbare och smidigare eftersom de hinner förbereda. Även gästerna delar den upplevelsen. Risken för misstag försvinner och snittnotan har ökat tack vare merförsäljning.
”TrueAPP skäms inte! Man kan ta betalt för extra tillval och rekommendera en dricka till utan problem. – Diar Haciy, ägare
EAT-IN
BORDSSERVERING
Era gäster slipper vänta in en servitör och gör sin beställning och betalning via mobilen istället. Gästen väljer från menyn, anger eventuella allergier eller andra meddelanden och avslutar med att betala direkt med swish eller kort. En bong skrivs ut på rätt skrivare eller skärm i kök och bar.
QR-KODER
Bordsnumret kan antingen matas in manuellt eller skannas med hjälp av en QR-kod på bordet. Vi tar fram koderna till varje bord och hjälper gärna till med skyltarna!
SKRÄDDARSY MENYN
Välj om ni vill lägga in hela menyn eller bara dryck, dessert eller barmeny. Ni kanske bara vill ha QR-koder på uteserveringen? Bestäm själva hur just er service ska se ut!
SPARA TID
Genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg så sparar ni tid och steg i restaurangen. Personalen kan fokusera på maten och service, och slipper ta tid åt att ta beställningar.
ADMINISTRERA CENTRALT
Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Lägg in rabatterade priser och markera om en artikel är slut.

Läs gärna våra tips om marknadsföring och förbättring av kundupplevelsen i broschyrerna nedan!