KUNDEXEMPEL

THÚY

Dörrarna till restaurang Thúy öppnades i april 2017 på Klostergatan i Lund. Ägaren, med samma namn som restaurangen, ville introducera lundaborna för vietnamesisk mat.

Thúy har jobbat med mat i hela sitt liv och började redan i Vietnam. När hon flyttade till Sverige fortsatte hon i samma spår med bland annat en sushirestaurang i Kalmar. Nu har hon med hjälp av vietnamesiska kryddor och högkvalitativa råvaror omvandlat det som en gång i tiden var gatumat till högklassiga måltider i en av Lunds finaste restauranglokaler.

Thúy restaurang
Thúy restaurang

Thúy serverar genuint traditionella vietnamesiska rätter kombinerade med det moderna köket. I stor utsträckning använder de högkvalitativa, närproducerade och ekologiska råvaror för att ge den bästa smakupplevelsen till gästerna.

Sonen Henriks favorit är Bò lá lốp, nötfärsdolmar, men slår även ett slag för förrätterna som han menar är i en egen klass för sig!

Utöver en kassa med TruePOS kassasystem använder de även TruePAY allt-i-ett-terminaler för att kunna ta beställningar och ta betalt direkt vid bordet.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!