KUNDEXEMPEL

SURF SHACK

Surf Shack är en familjeägd Skånsk hamburgerkedja som i dagsläget har restauranger på Malmö Väster, Malmö Ribban ”Beach Diner” och på Center Syd i Löddeköpinge. De serverar smash burgers i en ombonad surfinspirerad miljö.

Råvarorna är alltid färska och lokalt producerade så gott det går och de strävar efter att alltid använda grönsaker i säsong. Köttet är producerat på svenska gårdar och mals färskt varje dag. Deras gyllenbruna pommes frites kommer från en gård i Skåne och skärs dagligen för hand i restaurangerna. Milkshakes vispas framför gästerna i en klassisk amerikansk diner-stil. De gör även sina egna dressingar från unika recept.

Surf Shack upphämtningsstation

Surf Shack har valt att ha all sin personal i köket och helt klara sig utan servis. I stället beställer gästerna själva i deras TrueORDER eller en Självservicekiosk. På en del restauranger har de en upphämtningsskärm med en Customer Channel som visar beställningsnummer, och ett digitalt bongsystem för att ta emot och styra beställningarna.

Gästerna får antingen välja från en färdig meny eller bygga sina egna burgare precis som de vill ha dem. Det kan bli många val som ska göras med flera ingredienser och tillbehör men trots detta upplever personalen att beställningarna går rätt fort att göra, både i TrueORDER och i Självservicekiosken. Gästen får en bra överblick över hela menyn och det sparar mycket tid från personalen som de istället kan lägga på maten.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!