KUNDEXEMPEL

SPEAKER’S CORNER

Speaker’s Corner öppnade 1995 och ligger mitt på Rådhustorget i Landskrona med en stor uteservering och utsikt över stadslivet. Det är en pub I Engelsk stil med gobelängtapeter och vacker rustik träpanel. I taket hänger en enorm kristallkrona.

Sortimentet går inte av för hackor. Runt ett 20-tal fatöl, 30 flasköl och över 100 whiskysorter. Menyn är pubig med väl utvalda råvaror. Allt från såser och paneringar till desserter görs från grunden. Maten består av god husmanskost och ett antal internationella klassiker.

”Han hade alltid drömt om att driva krog.”

– Annika Glynos, ägare av Speaker’s Corner

År 2001 tog nuvarande ägaren Annika Glynos med familj över krogen av en slump. Speaker’s hade lagts ut till försäljning och Annikas pappa, som brukade vara där på afterwork på fredagseftermiddagarna, fick frågan om han ville köpa restaurangen. Han nappade direkt eftersom han alltid drömt om att driva krog. Annika och hennes man var dessutom precis hemkomna till vackra Landskrona efter 9 år utomlands och var utan jobb. Den förste november 2001 stod de med nyckeln i handen.

 

De använder TruePOS kassasystem till en kassa och två TruePAY Allt-i-ett-terminaler. På bild ser ni restaurangchef Johan som tycker att de trådlösa kortterminalerna är väldigt smidiga att använda, både vid bordet och i baren.

Bildgalleri

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!