KUNDEXEMPEL

SCARPETTA by Ingrosso

La Perla, Scarpetta, Omino och Aperitivo är Åsa och Emilio Ingrossos italienska restauranger i Stockholm. På alla restauranger har de flera kassaplatser med  TruePOS och ett flertal  TruePAY Allt-i-ett-terminaler som de använder ute vid borden.

På Södermalm ligger La Perla — deras första restaurangkoncept som även finns på Mallorca. På menyn finns deras egna favoriträtter med influenser från både Italien och Sverige. De kallar det för ”Italian fusion”.

Scarpetta by Ingrosso
Scarpetta by Ingrosso

Scarpetta ligger på Drottninggatan och konceptet är lite enklare och folkligare än deras andra restauranger. Uttrycket ”scarpetta” betyder på italienska att sopa upp den sista såsen på tallriken med en brödbit. Tanken är att det ska vara ett soft ställe att hänga på från lunch till sen kväll med härlig musik och ljuvlig mat. Menyn är italiensk med influenser från resten av medelhavet.

Mitt på Stockholms hetaste restauranggata Rörstrandsgatan ligger Omino. Den har som de själva beskriver det lite högre tempo och ljudnivå — en lillebror till deras första restaurang La Perla.

Aperitivo är deras enda restaurang som inte är helt italiensk. Menyn har också internationella influenser från Sverige, Frankrike och Asien. Den ligger i Vasastan och är precis som de andra inredd av Åsa Ingrosso själv.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!