KUNDEXEMPEL

SALADS AND SMOOTHIES

År 2009 öppnade Salads and Smoothies sin första restaurang i centrala Malmö. Det fanns då ett hål i marknaden när det kom till hälsosam snabbmat. Idag har de sju olika restauranger i Skåne, med fem olika franchisetagare som driver restaurangerna. Fem restauranger ligger i Malmö, en i Lund och en i Hässleholm.

Salads and Smoothies visar att det går att kombinera snabb, nyttig och god mat och tycker att det ska vara enkelt att leva ett hälsosamt liv, som både smakar och gör gott. De väljer sina färska råvaror med omsorg och i ett centralkök tillagas både baser och dressingar efter eget recept.

På plats i restaurangerna görs brödkrutonger, granola, kallpressade juicer, frukost och nyttigt fika. Sallader, wraps och smoothies görs a la minute med hjälp av förpreppade råvaror så att väntetiden blir under minuten.

Salads and Smoothies wraps
Salads and Smoothies beställningsapp

Vendela Ingvarsson är en av franchisetagarna för restaurangerna i Studiohuset och Centralstationen i Malmö, och är väldigt nöjd med kassasystemet TruePOS. Här ringlar sig köerna långa under lunchrusningen.

För att slippa köa förbeställer många av stamkunderna i deras app från TrueORDER, och hämtar enkelt upp den senare. I kassornas kundskärm visas bilder med erbjudanden.

Salads and Smoothies levererar en hel del catering till lokala företag och är det nära cyklar de ut med det själva på en elcykel. De får beställningar med både salladsluncher och frukostmackor för konferenser och event.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!