fbpx

En 25 minuters båttur från Stockholm city tar en till Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna — Stockholms närmaste skärgårdsö som är ett otroligt vackert utflyktsmål.

Uteservering Fjäderholmarna
Skärgårdsbuffé
Rökeriet Fjäderholmarna

Båtfärden med Rederi Stockholm Ström avgår från Strandvägen, Slussen eller Nacka strand och en bit innan land börjar man känna dofterna från Rökeriet. De röker räkor och lax med en blandning av en- och alspån efter gammalt recept för att få fram de goda smakerna.

Stockholms skärgård
Uteservering vid vattnet

På den härliga uteserveringen i Stockholms skärgård kan gästerna njuta av en riktig skärgårdsbuffé. Restaurangen erbjuder fasta 3-rättersmenyer samt en komplett á la carte-meny. Köket arbetar med säsongens råvaror, tydliga smaker och en gedigen gastronomisk upplevelse med fokus på mat och dryck i kombination.

Allt-i-ett-terminal
Rökeriet Fjäderholmarna kundexempel
Restaurang Rökeriet
Rökeriet uteservering

Varje år arrangerar Rökeriet kräftskivor. Då erbjuder de bokningar av en 4-rätters middag med tillhörande dryckespaket, eller ett paket med en mer traditionell kräftskiva. Och ni behöver inte oroa er — de tillhandahåller snapsvisor och hattar! Till jul serverar de ett traditionellt julbord i sin vackra miljö och det vegetariska julbordet blir allt större för varje år.

Utöver en kassa med TruePOS kassasystem i baren, och en i delidisken, har de hela 8 TruePAY allt-i-ett-terminaler för att kunna täcka de många borden effektivt. Servisen har dem med sig i ett hölster så att de alltid finns nära till hands och gör beställningsprocessen smidig och effektiviserar betalningarna.

Allt-i-ett-terminal i hölster
Servis med Allt-i-ett-terminal