KUNDEXEMPEL

PADDY’S

Paddy´s bar och restaurang är en av Malmös mest välkända mötesplatser, alldeles intill Stortorget i Malmö. De ligger mitt i den vackra Lejonpassagen som skapar en mysig uteservering, som gjord för mingel och liveband.Utöver restaurangen och utebaren har de en av nordens största ginbarer, med lika mycket vin som gin. Här är det mingel och smårätter som gäller, till oändliga variationer på Gin och tonic.

Med After Work varje vardag och livemusik på helgerna lockas människor i alla åldrar och ambitionen är att få gästerna att stanna hela kvällen. Gästerna är blandade från lokala företag, stammisar och turister. På helgerna har de en något äldre publik då de har 30-årsgräns i dörren.

Paddy´s restaurang
TruePOS kassasystem för restaurang

”Systemet är användarvänligt även för personalen som kanske inte är tekniskt lagda.”

– Paul, delägare på Paddy´s

Utöver restaurangen och utebaren har de en av nordens största ginbarer, med lika mycket vin som gin. Här är det mingel och smårätter som gäller, till oändliga variationer på Gin och tonic.

Totalt har de 4  TruePOS i restaurangen och ginbaren och 20 TruePAY Allt-i-ett-terminaler. Tack vare handterminalerna har de kunnat minska antalet kassaplatser från 6 till 4 och i utebaren klarar de sig med enbart Allt-i-ett-terminaler.

 

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!