KUNDEXEMPEL

OSTERIA DI LÁ

Tre av Malmös bästa italienska restauranger Osteria Qui i Slottstaden, Osteria Di Lá på Davidhallstorg och Enoclub Osteria vid Lilla torg drivs av familjen Virgili. Det italienska arvet är tydligt i de autentiska smakerna.

Osteria Qui känns som en äkta italiensk kvarterskrog, Osteria Di Lá har blivit en riktig klassiker och den nyöppnade Enoclub Osteria håller riktigt hög klass på både mat, dryck och service. Stämningen är avslappnad och känslan av en äkta Osteria i Italien är påtaglig.

Bestickburkarna från San Marzano-tomater på uteserveringen skvallrar om vikten av autentiska italienska råvaror. De importerar både tryffel och vin från Piemonte-regionen och tummar aldrig på kvaliteten. Det traditionella italienska köket visar sig på menyn med färsk pasta, pizza, smårätter och fisk- och kötträtter. På Enoclub är rätterna anpassade efter att kunna ta sig igenom en hel italiensk middag med anti pasti, primi, secondo och dolce.

På alla restaurangerna har de TruePOS kassasystem och till det ett flertal Allt-i-ett-terminaler som förenklar servicen ute vid borden.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!