KUNDEXEMPEL

OLOF VIKTORS

Olof Viktors i Glemminge är ett hantverksbageri och konditori med egen butik och café mitt på Österlen, där de använder TruePOS kassasystem. De bakar för hand med naturliga råvaror utan tillsatser i vedeldad stenugn.

De säljer produkter som skorpor och kakor, knäckebröd, matbröd, nötblandningar och müsli, saft och marmelader, te och varm choklad, tårtor och bakelser, glass, smörgåsar, bröllopstårtor och presentartiklar. Förutom på deras gård kan man hitta Olof Viktors produkter hos många återförsäljare över stora delar av Sverige och på en del ställen utomlands.

Skorpor och kakor
Saft och marmelader

Bröden bakas på gammeldags vis och allt görs från grunden utan halvfabrikat eller färdiga mjölmixer. De är noga med att i möjligaste mån ha sina råvaruproducenter inom räckhåll. De kräver högsta kvalitet och inga tillsatser av onaturliga ämnen. De använder sig av en långsam jäsprocess med surdeg som bidrar till både hälsosammare och definitivt smakrikare bröd. I stenugnen är det 250 grader och den rymmer 70 bröd åt gången.

Olof Viktors konditori är både berömt och prisbelönt för sina tårtor och bakverk. I caféet serveras smörgåsar på deras eget nybakade bröd, lättare lunchrätter, smakfulla bakverk och goda drycker från lokala producenter. De erbjuder dessutom cateringmenyer med smörgåstårtor och härliga bufféer.

Sommaren 2021 kommer att bli något extra för Olof Viktors. Douglas och Ruben från Chefly kommer ner från Stockholm och ska öppna pop up-restaurang på kvällarna och servera vedugnsbakad surdegspizza. Bordsbeställningarna gör gästerna själva via deras TrueORDER beställningssida genom att skanna en QR-kod med mobilen.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!