fbpx

Notelle hus finns idag på 5 olika ställen; Malmö, Lund, Halmstad, Köpenhamn och Saarbücken i Tyskland. Butikerna i Malmö och Lund har TruePOS kassasystem och är nöjda med att kunna ange specialbeställningar enkelt i meddelande till köket.

Notelle hus
Notelle hus
Notelle hus

Notelle hus säljer desserter av olika slag, så som mini pancakes, crêpes, american pancakes, bubble waffles, fruktsallader och glass. Kunderna kan även beställa en så kallad glassrulle där de själva får önska vad de vill ha i och sedan får se den tillverkas framför dem. Till allt detta erbjuder de generöst med toppings som Nutella, smält mörk och vit choklad, frukt och bär samt olika sorters godis.

Utöver detta finns det en hel del juicer att välja bland och riktigt gott kaffe. Något de upptäckt är väldigt efterfrågat är arabisk grädde och glass. Glassen har en speciell tillverkningsmetod som gör att konsistensen blir lite seg och väldigt smakrik.

Arabisk glass
Kaffe
Toppings
Notelle hus

Kundgruppen består främst av ungdomar men på helgerna kommer det många barnfamiljer som vill ha något extra lyxigt och sött.

Notelle hus
Notelle hus kundexempel