KUNDEXEMPEL

MÖLLE KRUKMAKERI

Mölle krukmakeri & café drivs av Abbe och Lisa. Det har sedan starten 1997 utvecklats till att även bli en restaurang som serverar pizza napoletana och har öppet året runt.

Miljön är starkt medelhavsinspirerad med en stor och härlig uteservering. Här har de byggt två jurtor som skapar de mysigaste belägna sittplatserna på hela gården. Utöver bord och växter utspridda över hela ytan finns ett tält med en utebar. Dessutom har de en mysig inglasad plats med vindruvsrankor i taket. Då och då håller de events på gården med artister och musiker från alla möjliga olika platser och genrer.

I caféet serveras fika och luncher i varierande meny. Vintertid är det mycket grytor och när primörerna kommer till våren blir det mycket vegetariskt. Alla bakverk bakas på plats och kaffet kommer från Sveriges första espressorosteri Bergstrands i Göteborg. De använder TruePOS kassasystem i både restaurang och butik.

”Det är det bästa som har hänt oss!”

— Abbe, delägare, om allt-i-ett-terminalen.

FRÅN CAFÉ TILL RESTAURANG

Kvällstid serveras pizza napoletana. Den består i all sin enkelhet av deg gjord på ett speciellt proteinrikt italienskt mjöl som tåg höga temperaturer. Därtill en tomatsås gjord på tomater som vuxit på vulkanisk jord och riktigt krämig mozzarella gjord på buffelmjölk. Den gräddas under blott 60 sekunder i 480°C och när den kommer ut ur ugnen ringlas en riktigt god olivolja över och toppas med färska basilikablad. Där har vi en riktig margherita. Utifrån denna pizza bygger de sedan andra pizzor, så som Crudo med parmaskinka, äkta parmesan, ruccola och honungsrostade valnötter. Alla viner som serveras är naturviner. De har även många sorters öl på lager, där den största delen är småskaliga hantverksöl.

De erbjuder takeaway på hela sortimentet som kan beställas via deras hemsida. De använder även TrueORDER onlinebeställningar med QR-kod vid varje bord för att snabba på beställningsprocessen. Utöver detta har de TruePAY allt-i-ett-terminaler som servisen kan använda för att lägga beställningar och ta betalningar på springande fot.

KRUKMAKERI & BUTIK

20 000 kilo rå lera förvandlas årligen till den unika keramik som säljs i krukmakeriet. Här tillverkas och säljs bland annat krukor i lergods och porslin i stengods. De fixar även personliga presenter till bröllop, dop och företag.

Det nyaste projektet är en liten Hillbilly shop med en mängd spännande kläder, tofflor och accessoarer. Helt klart värt ett besök!

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!