KUNDEXEMPEL

LUNDAKARNEVALEN

Vart fjärde år fylls Lundagård med ca 400 000 besökare av Lundakarnevalen. Hela våren arbetar Lunds studenter med alla förberedelser som mynnar ut i en fullspäckad helg med karnevalståg, krogar och nöjen. Det är det näst största volontärarbetet i världen, efter de olympiska spelen.

Årets karneval 2022 var det rekordmånga karnevalister som engagerade sig — hela 7445 studenter. Det resulterade i den största karnevalen hittills och dessutom det längsta karnevalståget som gick genom Lunds gator två gånger under helgen.

På karnevalsområdet kunde besökarna ta del av tältnöjen, tombolabodar, artister, mat, dryck och karnevalsradion som sänder 72 timmar live från en bur. Dessutom satte studenterna av tradition upp föreställningar i form av spex, revy, kabaré, cirkus, dans, show, filmvisning samt Barnevalen (en föreställning för de minsta besökarna).

I shoppen Konkursen säljs merch och roliga produkter till studentvänliga priser. De väldigt populära papperskorgarna sålde som vanligt snabbt slut.

 

Karnevalister 2022
Krog PepparPeppar kassor

Snaxeriet hade flera bodar där de sålde korv, popcorn och annat snacks. I bodarna och andra foodtrucks använde de en TruePOS och en TruePAD för att snabba upp kön.

På mindre ställen som i informationsboden och Blädderiet som säljer program hade de bara några TruePADs. På några ställen på och utanför karnevalsområdet såldes även Karnedaler som är den valuta som används till tältnöjen och tombolabodar.

Eftersom så många människor skulle infinna sig på samma plats samtidigt hade de dragit ett eget nät för kassorna och körde alla TruePADs på deras eget wifi, eftersom 4G-nätet lätt blir överbelastat vid stora sammankomster. Allt flöt på som det skulle och vi kunde lugnt avnjuta helgen tillsammans med de andra besökarna!

Bildgalleri

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!