KUNDEXEMPEL

LOKAL17

Lokal17 finns på två ställen i Malmö och är en av Pembert och Co’s restaurangsatsningar. Här har de luncher, middagar, mingel och julshower och serverar mat med nordiska och internationella storstadsinfluenser.

Sedan 2015 driver Pembert och Co cateringverksamhet i Malmö och 2018 öppnade de sin första restaurang Lokal17 i Studiohuset, samt matlagningsstudion Studio15. Där arrangerar de event, kurser och matlagningsaktiviteter.

Lokal 17 Studio
Lokal 17 TruePOS kassasystem

”TruePOS är ett jättesmidigt system!”

– Markus Buttler

I december 2021 öppnade de en syster-restauang till Lokal17 på Hansa i Malmö och i januari 2023 kompletterade de med Vinbar17 på nedre plan. Vinbaren har fokus på provningar av vin samt mat och dryck i kombination, ledda av sommelier Patrik Grahn.

Under hösten 2020 öppnade de även Alnarp9. Där serveras det lunch och fika som utgår från det svenska skafferiet med mycket grönt. Det arrangeras även företagsevent och bröllop. Även om restaurangerna står på egna ben och har sina unika inriktningar är konceptet detsamma. De använder hela råvaror och lagar bra mat från grunden med fokus på mycket grönsaker. Sedan 2022 driver de även restaurangen på Jägersro Trav & Galopp.

I slutet av dagen sparas alla rapporter från kassasystemet direkt till Fortnox, istället för att de ska behöva skrivas ut och skickas till revisorn som manuellt ska lägga in dem i systemet. Det sparar alltså jättemycket tid, pengar och papper!

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!