KUNDEXEMPEL

LANDSKRONABÅTARNA

Landskronabåtarna startade sin verksamhet 2009 med en enda båt. Idag har de 4 båtar som de huvudsakligen kör fisketurer med men även färjelinjen från Helsingborg till Ven på somrarna. De kör turer under årets alla dagar — till och med julafton då de är iklädda tomtedräkt.

Under somrarna har de högsäsong med många nybörjare som testar på att fiska för första gången och barnfamiljer som är ute efter ett äventyr. Resten av året är det mest inbitna sportfiskare men de håller även i olika företagsevent och kickoffer. Tanken var att de skulle anordna en företagscup där olika företag skulle tävla mot varandra under våren 2020, men det fick skjutas upp.

”Det roligaste är att vi har lyckats skapa en träffpunkt!”

– Peter Hartford, ägare

På båten lär de ut fiske till de deltagare som behöver och därefter är det dags att börja fiska. Många återkommer och det här blir deras första steg in i en ny hobby. Turerna varar i några timmar och de är ofta över på danska sidan. På båten får deltagarna hyra fiskeutrustning och under däck kan de dessutom köpa korv med bröd, fika och kaffe i en kassa med TruePOS kassasystem. I vanliga fall får de plats med ett 40–50-tal passagerare men nu under 2020 har de halverat antalet och ser till att alla håller minst två meter avstånd till varandra.

Ägaren Peter Hartford framhåller att det roligaste är att de har lyckats skapa en träffpunkt där många har hittat nya vänner och återkommer regelbundet. Många av deltagarna ser även friskvårdsvärdet i aktiviteten och tar chansen att vara ute i naturen med frisk luft.

SPORTBUTIKEN NYA FISKE & MARIN

Fisket har blivit något av en materialsport, menar Peter, vilket märks extra tydligt i sportbutiken Nya Fiske & Marin som de driver precis intill. Där säljs allt från fiskespön till kläder och annan utrustning och de har märkt hur efterfrågan på dyrare kvalitetsgrejer har gått upp med åren. I butiken jobbar Timmie och trivs där som fisken i vattnet, skulle man kunna säga. Även här använder de TruePOS kassasystem.

Peter berättar hur nöjd han är med kassorna och tillgängligheten till supporten när de är ute tidiga mornar. Han är också belåten med de flexibla lösningar som kunnat ordnas så som mobilt bredband och antenner som även når över till danska sidan. Dessutom tycker han att det är kul att kunna följa försäljningen i rapportappen hemifrån.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!