KUNDEXEMPEL

KRÖGAREN & BAGAREN

Krögaren & Bagaren är en modern pizzeria i Södra Sandby utanför Lund som inte är som alla andra. De serverar bra mat som passar alla; pizza och pasta med fräscha råvaror.

De öppnade för första gången 2011 och höll på tills fastigheten skulle rivas 2018. När den nuvarande fastigheten var färdigbyggd flyttade de in och började på ny kula 2021. De har sedan öppningen fått mycket uppskattning i byn och det är fullt nästan varje kväll. Gästerna är allt från lågstadieelever till pensionärer. De serverar bra mat som man får snabbt, oavsett om man tar med sig hem eller äter på plats. Kvaliteten är viktig för ägaren Dullo, samtidigt som de vill hålla bra priser.

I samband med nyöppningen skaffade de även TrueORDER onlinebeställningar. Dullo berättar att de fick panik första veckan när det kom in så många beställningar på en gång, att de fick stänga av en stund för att hinna med. De körde en del marknadsföring som de var tvungna att pausa för att det blev för mycket för personalen.

 

Krögaren & Bagaren Södra Sandby
Krögaren & Bagaren Bar

”Jag ber alla som ringer in att beställa online istället. Många förbeställer och då är det betalt och klart när de kommer. Det är smidigt för både gästerna och kockarna!”

– Dullo Yetish, ägare

Krögaren & Bagaren är väldigt nöjda med att slippa svara i telefon, och att gästerna slipper vänta. De sparar både tid och får dessutom merförsäljning via tillvalen i TrueORDER. Onlinebeställningarna har underlättat jättemycket, tycker Dullo. Nu slipper de handskrivna lappar och missförstånd. Det blir aldrig fel deras håll och de kan undvika onödiga diskussioner. Dullo tycker att det är lättare att hålla koll och kan ta ledigt ibland. Dessutom blir det lättare med ekonomin när allt sammanställs på samma rapport i kassan med TruePOS kassasystem.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!