KUNDEXEMPEL

KLÄPPHAGEN

Åk färjan från Strömstad till Ekenäs hamn på Sydkoster och gå en bit. Snart hittar du Kläpphagen restaurang och boutique B&B, vi lovar att du inte kommer ångra dig! De har öppet 9 månader om året tack vare lockande konferenser i vacker miljö intill naturreservatet.

I restaurangen står elden i fokus i både grill och vedugn. Det första man möts av när man går in i restaurangen är det vida öppna köket med flera eldar som bara väntar på att användas. Menyn styrs av årstiderna och tillgången till lokala råvaror. Baren har en förkärlek för Gin & Tonic och har därför ett stort urval av gin.

I ladan driver de sin BBQ och gårdsbutik. Här säljs trädgårdstillbehör, souvenirer, lokalt hantverk och öl direkt från det egna bryggeriet. I trädgården finns en härlig uteservering och boulebanor för de som är sugna på en aktivitet efter middagen.

Vill gästerna bo över finns det ett antal sviter att välja på i villan på tomten med eget kök, terass och grill. Vill man komma lite närmare naturen men utan att tumma på bekvämligheten finns de mysiga glamping-tälten med dubbelsäng. För konferensgäster erbjuds fina paket med både måltider och aktiviteter.

I restaurangen och butiken har de 4 kassor med TruePOS med kortterminaler och flera Allt-i-ett-terminaler.

Läs mer om kassasystem för restaurang

Bildgalleri

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!