fbpx

Jägersro trav & galopp grundades 1907 och är Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. För besökarna finns det flera olika restauranger och caféer att välja bland.

Restaurang travbana
TruePOS Jägersro trav & galopp
John Scott's

Pembert & Company, som bland annat även driver restaurangerna Lokal 17 och Alnarp 9, tog nyligen över restaurangverksamheten på Jägersro trav. Deras matfilosofi är det enkla förenat med hög kvalitet och nytänkande. Råvarorna är utvalda med stor omsorg och med stor respekt för både djur och natur.

Pembert och Company
Jägersro restaurang
Servering på läktaren
Jägersro restaurang

Jägersro restaurang har servering på läktarna med utmärkt utsikt över travbanan. Här rör sig servisen bland stolarna bärandes på Allt-i-ett-terminaler för att enkelt ta upp beställningar. Utöver läktaren finns det lokaler för klubbmedlemmar och bokade sällskap under läktarna, med lika fin utsikt.

Kundexempel: Jägersro trav & galopp
John Scott's TruePOS Kassasystem

Besökarna kan även välja på John Scott’s-puben som ligger på markplan. Café Upploppet och Stallcaféet finns för de som inte är fullt så hungriga. Dessutom kan Korven och Köttbullerian ute i foajén vara ett alternativ för de som vill ha något snabbt och gott. Överallt kör de TruePOS Kassasystem, vilket gör det enkelt för personalen att hjälpa varandra.

Jägersro John Scott's
Jägersro TruePOS kassasystem