KUNDEXEMPEL

HOS TALEVSKI

Hos Talevski i Stadsparken drivs av kocken Simon mitt i Lunds största park och är en restaurang och café i ett. I restaurangdelen serverar de lunch, brunch, vedeldad surdegspizza och en medelhavsinspirerad kvällsmeny. Rätterna är framtagna i syfte att dela tillsammans med sällskapet.

De har två kassor med TruePOS kassasystem och fem Allt-i-ett-terminaler från TruePAY för att ta beställningar och betalningar vid borden. Bongarna skickas till 4 olika skrivare, beroende på om det ska till restaurangköket, pizzaköket, baren eller caféet.

Hos Talevski
Veranda

Vill man hellre äta hemma går det att beställa ett pizzakit med två förbakade surdegsbottnar, deras egen tomatsås, deras utsökta buffelmozarella och pecorino sardo. Sedan är det bara att köpa till övriga toppings om man så önskar.

På baksidan vätter cafédelens fantastiska veranda mot parken där de även har en stor uteservering. Här kan man avnjuta god fika och glass på somrarna.

 

Brunchen serveras på helger och innehåller dels frukostinslag så som hembakat bröd, yoghurt och färska bär, dels rätter som nystekta ägg, färsk hantverkschorizo och såklart vedeldad surdegspizza. Den avslutas med en ostbricka och passionsmoussetårta.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!