fbpx

Good Food by My Gross är en stor familjeägd matbutik i Landskrona. Deras fokus är att erbjuda ett stort utbud av mat från alla världens hörn.

Good Food matbutik
Frukt och grönt
My Gross livsmedelsbutik

De valde att öppna sin första butik 2011 efter att ha arbetat i restaurangbranschen. Efter fem år bröt det ut en olycklig brand i en närliggande lokal som sedan spred sig till matbutiken. Allt gick upp i rök. 2017 blev de erbjudna en ny, större lokal på 2300 kvadratmeter. De tog med sig sina erfarenheter och började skissa. Trots motgångarna och alla känslor som följer med ett familjeföretag lyckades de ta nya tag och öppnade Good Food 2018.

Konditorikassa
Good Food Prisfrågeterminal

Good Food valde nyligen att byta kassasystem till TruePOS och använder dessutom våra vågar, skanners och TruePAY kortterminaler i kassorna. Ute i butiken hittar kunderna våra prisfrågeterminaler som hjälper dem ge priset på en vara genom att skanna streckkoden. Ute på lagret används våra inventeringsskanners som automatiskt uppdaterar lagerstatus.

Matbutik Good Food
Kundexempel Good Food by My Gross

I butiken hittar man ett stort utbud högkvalitativa varor från Europa, Sydamerika och Orienten. De har ett öppet charkuteri där de säljer kött över disk och de är jätteduktiga på frukt och grönt. Dessutom har de ett eget konditori där de säljer bakverk från flera olika länder.

Charkuteri
Konditori i butik