KUNDEXEMPEL

BULLEN

Bullen — krogen med Malmös trevligaste gäster! Malmös äldsta krog från 1897 har numera TruePOS kassasystem.

Restaurangen har sett likadan ut i 52 år med gamla franska lädertapeter på väggarna. Den nuvarande ägargruppen har haft stället i 16 år och började innan dess som anställda. Även om de är fem stycken tycker Jonas, en av ägarna, att det inte har varit några problem att sköta verksamheten tillsammans. ”Det är handuppräckning som gäller och det har funkat”, säger han.

Bullen två krögare
Allt-i-ett-terminal

”Vi är jättenöjda med kassasystemet och handterminalerna är enklare än vi trodde!”

– Jonas, delägare

Jonas berättar stolt om deras ölkran som är över 100 år gammal och därmed Malmös äldsta. Bullen har även blivit kända för den egenimporterade klosteröl från Tjeckien, som de är ensamma om i världen. Den och många andra sorter går att smaka på under ölprovningarna. I källarlokalen hålls dessutom whiskey-, vin- och avecprovningar.

Luncherna uppdateras varje vecka och består av härlig traditionell husmanskost. Även om de har blivit väldigt uppskattade för sin mat är det ändå gästerna som de själva framhåller som navet i verksamheten. De har många stammisar — vissa sedan många år tillbaka. En del kommer dagligen och Bullen har blivit som deras andra vardagsrum. Det blir en stor blandning av gäster. Trots att medelåldern är 50+ vill även yngre gäster komma och uppleva den personliga, hemtrevliga känslan som Bullen bjuder på.

Bullen har nu en kassa vid baren och fem TruePAY allt-i-ett-terminaler — två vid kassan och tre som personalen har med sig ute i restaurangen. Jonas erkänner att de fortfarande är mycket för det analoga men trots att det har varit mycket nytt att lära sig har det fungerat väldigt lätt och smidigt.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!