KUNDEXEMPEL

ALDO SUPERMARKET

Aldo Supermarket är en stor livsmedelsbutik i Helsingborg med cirka 2 000 kunder per dag. Utbudet är ett möte mellan traditionell västerländsk mat och Mellanöstern.

Butikens storlek gör att de jämför sig med de större etablerade kedjorna. Butikschefen slår fast att de håller samma kvalitet med färska grönsaker och kött, men till lägre pris till följd av lägre marginaler. Tack vare deras satsning på utländska varor kan de erbjuda produkter som de i princip är ensamma om i Sverige. Kunderna känner sig hemma och uppskattar den hjälp och service de får. Blir man medlem får man dessutom ta del av ett stort utbud av nyheter och erbjudanden.

Aldo delikatessdisk
TruePAY kortterminal livsmedelsbutik

Butiken, som redan har en yta på 3500 kvm, kommer snart att öppna upp en nedervåning på 900 kvm till. Där kommer det att finnas porslin, kläder och presentartiklar och utbudet ska förnyas regelbundet. Aldo har legat i den nuvarande lokalen sedan 2013 och har ständigt haft något renoveringsprojekt igång.

I butiken finns 5 TruePOS med kortterminaler, vågar, skanners och 3 prisfrågeterminaler. På lagret använder de våra inventeringsskanners och etikettskrivare med hyllkantsetiketter för prismärkning.

Tack vare Aldo och våra andra stora livsmedelskunder har vi kunnat specialutveckla funktioner som hjälper oss att kunna erbjuda ett ännu bättre system för livsmedel. Aldo använder exempelvis en integration till Axfood för artikelimport samt SafePay som är ett säkert kontanthanteringssystem.

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!