JOBBA HOS OSS!

Kassacentralen har under det senaste decenniet utvecklats från att bestå av tre drivna delägare till att bli arbetsgivare åt ett 60-tal medarbetare i Malmö, Stockholm, Göteborg, Gävle, Helsingborg, Kalmar, Jönköping, Halmstad och Sundsvall, med utvecklare i Polen. Vi har arbetat hårt med att kontinuerligt utveckla innovativa produkter som hjälper våra kunder att jobba smartare. Detta har resulterat i utmärkelser som både Di Gasell och Veckans Affärers Superföretag hela fyra år i rad som vi är mycket stolta över!

Karta Kassacentralens kontor
Jobba på Kassacentralen!

ARBETSPLATS & KULTUR

Hos oss på Kassacentralen får du uppleva den härliga mixen av att jobba på ett ständigt växande, modernt och innovativt företag med roliga restaurang– och butikskunder. Många av våra anställda kommer själva från restaurangbranschen. Vi är en arbetsplats med högt i tak, korta beslutsvägar och härliga kollegor som alltid har nära till humor.

Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag med ett generöst friskvårdsprogram och tjänstepension med sjukförsäkring. Eftersom vår kundkrets ständigt växer kan tempot ofta bli högt. Detta ser vi till att kompensera för med återhämtande AW:s och en årlig gemenskapsbyggande kickoff!

LEDIGA TJÄNSTER

Då och då lägger vi ut annonser om lediga tjänster men det är alltid fritt fram att skicka in en spontanansökan. Vi letar till exempel alltid efter nya duktiga säljare som precis som vi vill hjälpa våra kunder att jobba smartare. Skicka din spontanansökan till oss!