Kassacentralen har under det senaste decenniet utvecklats från att bestå av tre drivna delägare till att bli arbetsgivare åt ett 70-tal medarbetare i Malmö, Helsingborg, Kalmar, Jönköping, Göteborg, Stockholm, Gävle, Sundsvall samt i Polen. Vi har arbetat hårt med att kontinuerligt utveckla innovativa produkter. Detta har resulterat i utmärkelser som både Di Gasell och Veckans Affärers Superföretag hela fyra år i rad, något som vi är mycket stolta över.

arbetsplats & kultur

Hos oss på Kassacentralen får du möjlighet att arbeta i ett lönsamt, välskött och modernt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag och väldigt trevliga kollegor i ett ständigt växande bolag. Vår kundkrets växer ständigt och ofta kan tempot bli högt. Detta ser vi till att kompensera för med återhämtande och gemenskapsbyggande AW:s samt en årlig kickoff!

Hur är det att jobba här?

”Vi är en sammansvetsad grupp och har ett mycket bra samarbete med varandra!”

– Ali Rhman,
Säljare, tekniker & lageransvarig

”När jag började kom jag in i gänget direkt och trivdes jättebra från dag ett. Vi har alltid roligt tillsammans, oavsett hur mycket vi har att göra!”

– Sara Idberg,
Marknadsföring

Vi söker

Då och då lägger vi ut annonser om lediga tjänster men det är alltid fritt fram att skicka in en spontanansökan. Vi letar till exempel alltid efter nya duktiga säljare som precis som vi vill hjälpa våra kunder att jobba smartare! Skicka din spontanansökan till ledning(a)kassacentralen.se.