Stad: Stockholm/Eskilstuna

Kontorshund Jason

Jason

Snäll, lugn och alltid glad. Är gärna med överallt och alltid taggad på nya möten!
Read more
Medarbetare David

David Annergran Axéll

Har efter många år i kassabranschen, och några i fastighetsbranschen, kommit över till oss. Tillhör Stockholmskontoret men utgår från Eskilstuna. Gillar bilar och motorcyklar.
Read more
Medarbetare George

George Karabet

Installerar och programmerar kassor när han inte byter däck i sin egen däckbytarfirma, alltid med ett stort leende på läpparna.
Read more
Medarbetare Sara

Sara Ekman

Service- och installationstekniker som tidigare jobbat inom telekom. Efter flera års klättrande i telestolpar var det dags att sätta ner fötterna på marken. Brinner för nöjda kunder och att få [...]
Read more
Medarbetare Jonas

Jonas Pozsar

Jobbat inom hotell & restaurang sedan 1996 och har nu gått över till att installera kassor. Spelar som alla andra gärna padel på fritiden, och äter fisksoppa.
Read more
Medarbetare Thomas T

Thomas Telford

Tekniker med stor erfarenhet av restaurangkök. Arbetat som kock hela livet och dessutom varit delägare i en del restauranger.
Read more
Medarbetare Thomas

Thomas Nilsson

Började i kassabranschen 1986 och har sedan dess varit branschen trogen. Har sett det mesta men ser ändå fram emot nya utmaningar.
Read more
Medarbetare Gurre

Gökan Atci

Kallas gärna Gurre. Säljare i Stockholm med erfarenhet från restaurangbranschen. Pratar gärna turkiska och kurdiska med kunder om det behövs.
Read more
Medarbetare John

John Awabdeh

Har koll på våra Stockholmsäljares affärer och har jobbat i branschen tidigare. Utbildad ekonom och har många års erfarenhet av försäljning. Dömer dessutom innebandy på förbundsnivå.
Read more
Medarbetare Beatrice

Beatrice Swedlund

Arbetar med sälj, service och administration. Uppvuxen i branschen och har jobbat med TruePOS sedan 2015. Tar hand om både nya och gamla kunder. Alltid glad och lite hungrig.
Read more

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!