Junior säljare

Är du vår nya säljstjärna?

Vi letar efter en junior säljare, gärna med ett par års erfarenhet av säljyrket men framför allt med en strävan att nå nya höjder!

Vi är ett företag som ständigt växer med ambitionen att alltid vara störst och bäst på det vi gör, och med hårt arbete och grymma prestationer följer självklart belöning också. Utöver fantastiska kollegor så erbjuder vi dig,

 • Tjänstebil vid tillsvidareanställning
 • En hög grundlön med provision utan tak
 • Säljtävlingar
 • Utmaning och personlig utveckling

För oss är känslan och kulturen viktigast, vi motiverar och driver varandra till framgång och nya rekord med en företagsstruktur i ryggen som erbjuden den stöttning och support som behövs.

Vem är du?

Arbetet innebär mycket nykundsbearbetning, så du behöver vara någon som tar för sig och gärna visar framfötterna. Utöver det letar vi efter någon som,

 • Har ett par års arbetslivserfarenhet av säljyrket
 • Älskar att skapa nya kundkontakter och bygga långsiktiga relationer
 • Meriterande med erfarenhet av restaurangbranschen

Vill du vara störst, bäst och toppa försäljningslistorna? Vi välkomnar alltid en utmaning och är hela tiden redo för tävling!

Tjänsten är förlagd i Helsingborg, men du kommer att bearbeta områden i norra Skåne. Arbetsdagen och aktiviteter planerar du själv, med hänsyn till din budget och uppsatta mål. Med andra ord, vi tror på frihet under ansvar.

Vi är bäst på det vi gör — är du det också? Då vill vi höra från dig!

Vill du veta mer om tjänsten så skicka in din ansökan redan idag, så berättar vi mer!

Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

   OM KASSACENTRALEN

   Kassacentralen är en ledande leverantör av kassasystem och betallösningar i Sverige. Med över 20 års erfarenhet i branschen levererar vi som en pålitlig och innovativ partner för företag inom restaurang, café och butik. Vårt uppdrag är att förenkla och effektivisera våra kunders verksamheter genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras unika behov.

   På Kassacentralen tror vi på vikten av personlig service och långsiktiga relationer. Vårt dedikerade medarbetare arbetar nära våra kunder för att förstå deras verksamhet och erbjuda support och utbildning som säkerställer maximal leverans av våra produkter. Med passion för teknik, service och innovation skapar vi en stimulerande och utmanande miljö där vi hela tiden strävar efter att nå nya höjder tillsammans!

   TruePOS kassasystem för restaurang

   Boka ett möte

   Är du intresserad och vill veta mer?
   Hör av dig eller låt oss kontakta dig!