Lund

ETT KASSASYSTEM FÖR ALLA BRANSCHER

Behöver du ett effektivt och tillförlitligt kassasystem för er verksamhet? Vi på Kassacentralen erbjuder kassasystem i Lund för olika branscher och verksamheter, anpassade efter era specifika behov.

SKRÄDDARSYDDA BETALLÖSNINGAR FÖR OLIKA BRANSCHER

Med våra skräddarsydda lösningar för restauranger, caféer, butiker och frisörsalonger har du allt du behöver för att effektivt hantera försäljningstransaktioner inklusive enkel hantering av betalningar, rapportering och lagerhantering.

TruePOS kassasystem för restaurang

ENKEL HANTERING & ADMINISTRATION

Våra kassasystem är enkla att använda och har ett intuitivt gränssnitt som är enkelt att lära sig. Vi erbjuder även en rad tillbehör och tillval såsom kortterinaler, digitala bongskärmar och bongskrivare med mera för att göra er verksamhet ännu smidigare.

Driver ni exempelvis restaurang kan ni med fördel använda våra trådlösa kortterminaler som vi kallar Allt-i-ett-terminaler, och hantera alltifrån beställning av mat och dryck till betalning och få en kvittoutskrift direkt från terminalen, smidigt och effektivt.

På Kassacentralen är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa kassasystem med funktioner som gör det enkelt att ta betalt och hantera administrativa uppgifter.

Våra kassasystem hanterar kort, kontanter och Swish och ni kan integrera kassasystemet med både bokföringssystem och personalliggare, vilket minskar tiden ni behöver lägga på administration.

VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT KASSASYSTEM I Lund

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en skräddarsydd offert för er verksamhet i Lund

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!