KUNDEXEMPEL

ÖSTARPS GÄSTGIVAREGÅRD

Östarps Gästgivaregård i Blentarp har funnits i 100 år sedan invigningen av utomhusmuseet Kulturens Östarp. Paret Ivan Jurman och Camilla Iveteg tog över nyligen och driver det vidare i samma charmiga, ombonade atmosfär.

För några år sedan flyttade paret till en liten by i närheten och hade länge velat driva en verksamhet på landet. När tajmingen kändes rätt tog de över restaurangen, putsade upp och satte sin egen prägel på den. De håller öppet för lunch och helgmiddagar och på somrarna serveras fika på uteserveringen. Då är också glasskiosken öppen för museibesökarna. Lokalen är även tillgänglig för bröllop och fester.

”Systemet är väldigt enkelt och supporten är duktig och pedagogisk!”

– Camilla Iveteg, delägare

Ivan är kökschef och serverar rustik mat i skånsk anda med lokala råvaror. De har valt att behålla fokus på husmanskost med skånska och svenska klassiker, men med en viss modernisering av menyn för att passa en bredare publik. Mycket av dryckesutbudet kommer från lokala bryggerier och musterier.

Camilla sköter servisen och säger att kassasystemet är smidigt att jobba med och lätt att lära sig, även för helt ny personal som saknar kassavana. På uteserveringen och i glasskiosken används Allt-i-ett-terminaler. För bordsbokningar använder de TrueBOOKING. Eftersom de har många äldre gäster tar de fortfarande en hel del telefonbokningar som de manuellt lägger in i systemet. Camilla säger att det är väldigt enkelt att jobba i.

Läs mer om kassasystem för restaurang

Bildgalleri

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!