KUNDEXEMPEL

KLANG MARKET

Klang Market är en expanderande restaurangkedja som kallar sitt koncept för ”relaxed fun dining”. I en avslappnad miljö serverar de mat från världens alla hörn och härliga drinkar.

På menyn hittar man klassiker som burgare, pizza och tacos men även mer trendiga rätter så som fräscha bowls. Något för alla helt enkelt. Stämningen är på topp oavsett om det gäller lunch, brunch, middag eller after work.

QR-kod på bord
Procentdricks

”En fantastisk produkt och enastående leverans av kundservice. Utan tvivel ett av de mest driftsäkra kassasystemen marknaden har att erbjuda.”

Idag har de restauranger under tre varumärken i flera städer och fortsätter att växa. De var sugna på att byta kassasystem och vi fick äran att installera TruePOS på flera av dem.

De jobbar mycket med TruePAY Allt-i-ett-terminaler och trivs bra med det effektiva arbetssättet som det ger. De gillar även procentdricksen som underlättar för de gäster som vill ge och snabbar dessutom upp processen.

På flera av deras restauranger har de också börjat med QR-koder på bord på uteserveringen. Det snabbar upp beställningstillfället och gästerna slipper vänta in en servis varje gång de vill ha något mer.

 

Bildgalleri

Boka ett möte

Är du intresserad och vill veta mer?
Hör av dig eller låt oss kontakta dig!