HELHETSPAKETET FÖR RESTAURANGÄGARE

FÖRENKLA ARBETET MED VÅRT SMARTA SAMARBETE!

Vi har valt att samarbeta med Personalkollen och Slipp Redovisning för att kunna erbjuda ”Helhetspaketet för restaurangägare”! Med hjälp av våra tjänster förenklar och effektiviserar vi er verksamhet genom att sammanställa hela ekonomin. Tack vare våra smarta integrationer slipper ni manuellt arbete med papper och rapporter och kan fokusera på att driva er restaurang — precis som det ska vara!

Helhetspaketet
TruePOS

TruePOS är vårt egenutvecklade kassasystem som är användarvänligt och enkelt att jobba med. Det har alla smarta funktioner ni behöver, oavsett om ni driver restaurang, livsmedelsbutik, detaljhandel eller café. Vi anpassar systemet för att passa just er och har skräddarsydda funktioner och tillbehör för olika branscher och storlek på verksamheter. Kassorna kommer med en lätthanterlig touchskärm och tydlig kunddisplay.

Med våra TruePOS-kassor medföljer Personalkollen Light, en tjänst där elektronisk personalliggare, stämpelklocka och tidrapport ingår kostnadsfritt. Ni kan uppgradera till fullständig betalversion och få tillgång till schemaläggning, frånvaroregistrering, ekonomisk prognos och uppföljning, drickshantering, lönehantering, underlag och statistik.

Anpassad redovisning för dig som driver restaurang!

Med Slipp Redovisning får du ett skräddarsytt, branschanpassat koncept som förenklar och effektiviserar vardagen för dig som driver  restaurang. Digital redovisning till fast månadspris. Med en helt digital arbetsgång kan Slipp börja jobba med era affärshändelser direkt när de rapporteras in. En återrapportering med aktuella siffror, presenterat på ett grafiskt och lättförståeligt sätt, levereras sedan direkt i din mobiltelefon.

VAD SÄGER CHOCO MANIA?

Om Kassacentralen och TruePOS?

Vi använder TruePOS kassasystem på alla våra enheter, en stabil och bra produkt som vi har växt med i dessa år. Det är ganska kul att oavsett vilken stad man besöker så är det alltid TruePOS i bakgrunden. Vi är jättenöjda med TruePOS!

Om Personalkollen?

Vi gillar Personalkollen då det sparar så mycket tid i vår administrativa värld. Dessutom har de ett väldigt professionellt och snabbt supportteam.

Om Slipp Redovisning?

SLIPP är räddaren som har gett oss insyn i ekonomin. Vi kan när som helst få inblick i hur verksamheten går, skicka kvitton och hålla koll på det ekonomiska läget — lätt som en plätt! De erbjuder service i världsklass och vi är jättenöjda!

Vad finns det för fördelar med att använda alla tre?

Med er alla tre så får man en väldigt stark kombination som täcker det mesta i verksamheten som helhet: ansiktet mot kund och försäljning (TruePOS), ansiktet mot personal (Personalkollen) och ansiktet mot planering/ekonomi (SLIPP). Vi rekommenderar helt klart era tjänster!

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!