Vi har valt att samarbeta med Personalkollen och Slipp Redovisning för att kunna erbjuda ett helhetspaket för restaurangägare! Med hjälp av våra tjänster förenklar och effektiviserar vi din verksamhet genom att sammanställa hela ekonomin. Tack vare våra smarta integrationer slipper ni manuellt arbete med papper och rapporter och kan fokusera på att driva er restaurang — precis som det ska vara!

Helhetspaketet för restaurangägare

Vad säger Choco Mania?

Om Kassacentralen och TruePOS?

Vi använder TruePOS kassasystem på alla våra enheter, en stabil och bra produkt som vi har växt med i dessa år. Det är ganska kul att oavsett vilken stad man besöker så är det alltid TruePOS i bakgrunden. Vi är jättenöjda med TruePOS!

Om Personalkollen?

Vi gillar Personalkollen då det sparar så mycket tid i vår administrativa värld. Dessutom har de ett väldigt professionellt och snabbt supportteam.

Om Slipp Redovisning?

SLIPP är räddaren som har gett oss insyn i ekonomin. Vi kan när som helst få inblick i hur verksamheten går, skicka kvitton och hålla koll på det ekonomiska läget — lätt som en plätt! De erbjuder service i världsklass och vi är jättenöjda!

Vad finns det för fördelar med att använda alla tre?

Med er alla tre så får man en väldigt stark kombination som täcker det mesta i verksamheten som helhet: ansiktet mot kund och försäljning (TruePOS), ansiktet mot personal (Personalkollen) och ansiktet mot planering/ekonomi (SLIPP). Vi rekommenderar helt klart era tjänster!

Choco Mania